Olivera Balašević u jakni broj 1 za jesen: Sve oči bile su uprte samo u nju, pokazala zašto je dama od stila

Olivera Balašević je na sinoćnoj premijeri oduševila sve, svojom savršenom kombinacijom.

Objavljeno: 25.09.2024. 08:31h
Autor:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svečana premijera filma "Megdan", producenta Alekse Balaševića, održana je sinoć u Beogradu.

Među prvima na crvenom tepihu je pozirala njegova majka Olivera Balašević koja je pucala od ponosa i sve vreme je imala osmeh na licu.

Olivera se pojavila u beloj suknji i bluzi sa šljokicama, belim patikama i tigrastoj bomber jakni.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bomberka je sada pravi hit za jesen, a Olivera je kao dama od stila, ispratila ovaj trend i pokazala svoje pravo modno umeće.

Inače, glavna linija priče filma "Megdan" posvećena je snazi volje bivšeg sportiste velikih snova, koga okolina i društvo teraju da u vrtlogu stvarnosti pronađe ljubav i smisao. Nekadašnja vaterpolo zvezda Petar, sada čuvar u noćnom klubu, kreće u igru s visokim ulozima kako bi spasao svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobede i poraza tanka.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumačku podelu ove jedinstvene priče čine Viktor Savić, Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iza ove filmske priče stoje producentske kuće Megdan Film, Pascaru Production, Telekom Srbija, Slice dok autorsku ekipu čine reditelj Todor Čapkanov, autor scenarija je Aleksa Balašević, a koscenaristi Jelena Balašević i Gvozden Đurić, dok je za muziku bio zadužen Dirk Brose.

Stil/Blic

Bonus video: