Manekenka prešla u plavuše i priznala da se ludo zabavlja: Otkrila da boluje od ove mentalne bolesti, pati zbog 1 stvari

Kendal Džener se trijumfalno vratila na Nedelju mode u Parizu sa svojom novom frizurom na L'Oreal reviji sa zvezdama, nakon što je otkrila da brine o svojoj karijeri

Objavljeno: 24.09.2024. 14:22h
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dolazak Kendal Džener na Nedelju mode u Parizu na reviji L'Oreala prošao je veoma zapaženo.

Supermodel je bila vidljivo odsutna sa modne piste tokom ranijih nedelja mode u Londonu i Milanu ove sezone, šetajući samo na reviji Alaia u Njujorku početkom meseca.

Međutim, Kendal je dokazala da je još uvek sila na koju treba računati dok je jurišala niz pistu zajedno sa ikonama uključujući Hajdi Klum, Evu Longoriju i Karu Delevinj.

Ono što je obeležilo Kendalin debi na modnoj pisti su njeni novi plavi pramenovi. Samouverena zvezda Kardašijansa pokazala je da se plavuše zaista više zabavljaju dok je šetala pistom u zadivljujućoj crvenoj haljini.

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Međutim, uprkos njenoj jasnoj lakoći pred kamerama, pre samo nekoliko meseci Kendal je rekla da je patila od anksioznosti nekoliko puta kroz karijeru, kao na primer tokom prošle godine.

Kendal je otkrila da je imala 'teška dva meseca' dok je detaljno opisala svoju 20-godišnju bitku s anksioznosti u novom iskrenom intervjuu za Vog.

Tokom razgovora, otvorila se o njenoj tekućoj borbi sa anksioznošću i jedinstvenom načinu na koji se bori protiv mentalnog zdravlja. Objasnila je: „Ne vidim zašto ne bih bila iskrena u vezi toga. U svojoj karijeri trenutno se osećam zaista stabilno, puna nade. Ali imala sam teška dva meseca."

„Nisam bila svoja, i moji prijatelji to vide. Tužnija sam nego inače. Mnogo sam zabrinutija nego inače. Tako da neću sedeti ovde i ponašati se kao da je sve savršeno. To je život — uvek ću biti u tim osećanjima i van njih.'"

„U prošlim intervjuima, kada me je neko pitao o mom mentalnom stanju, uvek je bilo: „Super sam sada, ali ovo je ono sa čime sam se suočavala. Pa, trenutno sam zapravo u tome.'

Dalje je rekla: „Za mene je od velike pomoći ustajanje iz kreveta ujutru i stavljanje jedne noge ispred druge. Krećući se, da mi krv teče."'

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Supermodel je zagovornik mentalnog zdravlja i bila je veoma otvorena u vezi sa svojom borbama sa anksioznošću u rijalitiju "Keeping Up Vith The Kardashians" i njenim platformama društvenih medija već nekoliko godina.

Zajedno sa depresijom, anksioznost je među najčešćim mentalnim zdravstvenim stanjem, oko 40 miliona odraslih pati od ovog stanja u SAD svake godine.

Kendallin glavni cilj kada raspravlja o tome kako je anksioznost uticala na njen život je da pomogne u destigmatizaciji negativne korelacije između problema mentalnog zdravlja i anksioznosti u svetu.

Kao jedina sestra Kardašijan bez dece, Kendal je govorila o tome da se osećala pod pritiskom svoje porodice da se skrasi u prošlosti.

Manekenka, koja je mislila da će imati decu do 27, priznala je da nema žurbe jer je još uvek 'tako mlada' i uživa u svojoj 'slobodi bez dece'. Njene sestre - Kim, Kortni, Kloi i Kajli - zajedno imaju 13 dece u rasponu od četiri meseca do 14 godina.

Kendal je trenutno slobodna nakon što se rastala od Bad Bunni-a u decembru, posle godinu dana zabavljanja. Međutim ove nedelje je primećena na večeri sa svojim bivšim dečkom Devinom Bukerom, sa kojim je takođe primećena u istom apartmanu u februaru. Par, koji se rastao u novembru 2022., nije potvrdio da li će se pomiriti.

Bonus video: