Jedna od najelegantnijih boja doživljava svoj povratak za jesen: Izgleda skupo, moderno i sakriva sve "nedostatke"

Ove jeseni, bordo boja dobija svoj primat.

Objavljeno: 24.09.2024. 10:26h
Foto: Christopher Peterson / Splash / Profimedia

Jesen 2024. donosi jedan upečatljiv trend – bordo boja vraća se u velikom stilu. Ova duboka, bogata nijansa crvene, zahvaljujući brendu Guči i njegovom kreativnom direktoru Sabatu De Sarnu, dominira modom, čineći je nezaobilaznim izborom za one koji žele biti u trendu. Ali, kako najbolje uklopiti bordo u svoj jesenji stil?

Bordo je izuzetno svestrana boja koja se lako kombinuje sa tonovima poput crne, sive i bele. Za sofisticiran, ali moderan izgled, predlažemo kombinaciju bordo suknje ili pantalona sa crnim džemperom ili belim kaputom. Ako želite nešto smelije, bordo se odlično slaže i sa zlatnim i srebrnim detaljima, pružajući dašak glamura svakodnevnim kombinacijama.

Kaputi, mantili i jakne u bordo nijansi postaju pravi komadi za hladne jesenje dane. Bordo kaput od vune ili kožna jakna mogu se nositi preko ležerne kombinacije farmerki i džempera, pružajući eleganciju uz minimalan trud. Ako ste ljubitelj aksesoara, bordo torbe i čizme predstavljaju odličan način da unesete ovu nijansu u svoj stil, bez potrebe za potpunim preuređivanjem garderobe.

Za one koji su spremni da se potpuno prepuste ovom trendu, preporučujemo monohromatske kombinacije. Haljina u bordo nijansi, u kombinaciji s odgovarajućim cipelama ili čizmama, ostavlja jak utisak, dok istovremeno zadržava elegantnu jednostavnost. Dodajte bordo ruž za usne i izgled je kompletan.

Saveti za nošenje bordo boje

Za dnevni izgled: Bordo sako ili blejzer u kombinaciji s tamnim pantalonama i čizmama na blok petu pruža savršen spoj ležernog i poslovnog stila.

Za večernji izlazak: Plišane haljine u bordo boji, u kombinaciji sa zlatnim nakitom i visokim potpeticama, garantuju glamurozan izgled za svaku priliku.

Za aksesoare: Ako niste sigurni da se u potpunosti prepustite bordo nijansi, počnite s detaljima. Bordo torba, šal ili rukavice su idealan način da unesete ovu boju u svoju garderobu.

Bez obzira na to da li se odlučite za male detalje ili kompletan bordo autfit, ova nijansa će svakako osvežiti vaš stil i učiniti da izgledate moderno i šik.

Bonus video: