Naša glumica čuvenom političaru rodila 2 dece pa se razveli: Zanosna Srpkinja joj je snajka, a imaju neverovatan odnos

Muž i deca čuvene glumice Ljiljane Dragutinović takođe su postali poznati u javnosti.

Objavljeno: 22.09.2024. 09:01h
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ljiljana Dragutinović (72) tokom karijere duge gotovo pet decenija ostvarila je brojne uloge u pozorištu, na filmu i na televiziji, o čemu je u javnosti uvek radije govorila nego o svom privatnom životu.

Godinama je bila u braku sa političarem Miloradom Vučelićem, a u kojem su dobili sina i ćerku. Iz njihove ljubavi su se rodili ćerka Ana i sin Branislava, a iako njihov brak nije potrajao, ostali su u korektnim odnosima.

O tome kako je vaspitala svoju decu i čime se vodila u roditeljstvu, jednom prilikom je Ljiljana ispričala za medije:

foto: Kurir/Vladimir Šporčić

- Da li mi smeta to što su zbog moje popularnosti i deca medijski eksponirana? Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna - rekla je glumica i dodala:

- Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom“. Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem.

Ana Vučelić je pozorišna rediteljka, svojevremeno je u medijima povezivana sa glumcima Sergejem Trifunovićem i Draganom Mićanovićem, a danas je udata za crnogorskog reditelja Veljka Mićunovića sa kojim ima dva sina.

Baš kao ni Ana, ni Branislav Vučelić, Ljiljanin sin, ne voli javno da se eksponira. Međutim, pre dve godine ipak je dospeo u žižu interesovanja, kada je otkriveno da je u vezi sa voditeljkom Marijom Kilibardom.

foto: Printscreen Youtube / kilimara

Ljiljana je o Kilibardi uvek govorila samo najlepše:

- Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - rekla je glumica o Mariji Kilibardi.

Bonus video: