Sa 57. godina i puno stila, Hale Beri je i dalje zvezda mode na crvenom tepihu: Ovi detalji na haljini očaraće sve

Hale Beri ponovo je pokazala zašto je zvezda mode crvenog tepiha.

Objavljeno: 17.09.2024. 08:57h
Foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Hale Beri, još jednom je zablistala. Na premijeri filma "Never Let Go" u Njujorku, sve je ostavila bez daha u haljini visoke mode brenda Tamara Ralf.

Njena elegantna toaleta sa sjajnim efektom u prelepim nijansama koje prelaze od toplih zlatnih do hladnih srebrnih tonova bila je pravo remek-delo. Dizajn haljine isticao je njenu savršenu figuru, dok su horizontalne pruge dodale dodatnu dinamiku i dozu glamuroznosti. Sjajni efekt je detalj koji zaista može da čini vaš večernji provod mnogo elegantnijim i podigne vaš izgled na viši nivo, koji će sve očarati.

Iako se često ne preporučuje mešanje srebrne i zlatne boje, to nije zato što nisu uklopive, nego zato što je potrebna velika doza elegancije da bi se to iznelo, kao i da ti komadi mogu na kraju da se uopšte slože zajedno.

foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hale zasigurno ima savršen stil, a uz to se boje lepo slažu jedna na drugu-.

Gola ramena su naglašena zahvaljujući haljini koja se vezuje oko vrata, čime se dodatno istakla sofisticiranost njenog izgleda. Uz to, Hale je upotpunila stajling zlatnim detaljima u obliku nakita – posebno efektna narukvica i ogrlica savršeno su se uklopile uz haljinu, dajući završni pečat njenom blistavom izgledu.

foto: Marion Curtis / StarPix / INSTAR Images / Profimedia

Kosa, stilizovana u prirodnim talasima, dala je notu opuštene elegancije, dok je njena blaga i prirodna šminka savršeno istakla njenu prepoznatljivu lepotu.

Hale Beri je ovim izgledom još jednom potvrdila da je ikona stila koja sa lakoćom kombinuje glamur i suptilnu eleganciju.

U nastavku pogledajte kako je Hale Beri izgledala na premijeri:

FOTO: Marion Curtis / StarPix / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Marion Curtis / StarPix / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Marion Curtis / StarPix / INSTAR Images / Profimedia

Bonus video: