Ovo je najsavršenija kombinacija boja za žene 50+ u kojoj vam neće niko stati na crtu: Naglašava struk i izdužuje figuru

Džejmi Li Kertis očarala je u kombinaciji boja idealnoj za žene 50 plus.

Objavljeno: 15.09.2024. 18:47h 21:44h
Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džejmi Li Kertis, jedna od najistaknutijih glumica svoje generacije, ne samo da oduševljava svojim glumačkim talentom već i svojim modnim izborima, koji služe kao inspiracija za žene širom sveta. Na nedavnom događaju, Kertis je pokazala kako savršeno kombinovati jednostavnost i sofisticiranost, posebno za žene starije od 50 godina.

Nosila je besprekorno belo odelo koje je idealno za sve prilike – od poslovnih sastanaka do svečanih događaja. Beli sako, koji je savršeno krojen i naglašava struk, uparila je sa širokim pantalonama, što daje izdužen i elegantan izgled. Ovaj monohromatski ansambl nije samo moderan već i izuzetno laskav za žene u zrelijim godinama, jer bela boja odiše čistoćom, svežinom i bezvremenskom elegancijom.

foto: Flash / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kombinacija crnog topa ispod sakoa dodaje kontrast i dubinu celokupnom izgledu, dok crne salonke sa špicastim vrhom pružaju završni dodir eleganciji. Ovakav odabir obuće vizuelno produžava figuru, a ujedno ostavlja dojam sofisticiranosti.

Džejmi je dodatno istakla svoju individualnost kratkom sedom frizurom, koja je postala njen zaštitni znak, dok su jednostavne crne naočare zaokružile minimalistički, ali upečatljiv izgled.

foto: Flash / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je savršena kombinacija za žene starije od 50 godina jer naglašava samopouzdanje i gracioznost. Bela boja je simbol elegancije i čistoće, dok crni detalji dodaju sofisticiranost i ozbiljnost. Ovakav izgled nije samo moderan već i praktičan – može se nositi u raznim prilikama, a uz minimalne promene u aksesoarima, lako može preći iz dnevnog u večernji izgled.

Džejmi Li Kertis je, još jednom, pokazala da moda ne poznaje godine i da je moguće izgledati i osećati se besprekorno u bilo kojem periodu života.

Bonus video: