Poruke koje ćerka svake godine šalje pokojnom glumcu kidaju srce: On se za nju borio do kraja, a ona mu ovako vratila

Gde je danas i šta radi devojčica za koju je Pol Voker bio spreman na sve, njegova ćerka Medou Voker nije obrukala očevo ime

Objavljeno: 13.09.2024. 14:35h
Foto: Profimedia

Medou Voker je imala jaku vezu sa svojim ocem, pokojnim glumcem Polom Vokerom. Koja i dan danas, više od 10 godina nakon njegove smrti, nije prekinuta.

Rođena u Los Anđelesu 4. novembra 1998. , Medou je odrasla na Havajima sa svojom mamom, viđajući se samo povremeno sa svojim tatom. Kasnije se vratila u L.A., gde su njeni roditelji delili starateljstvo nekoliko godina dok se nije preselila kod Pola trajno. Manje od godinu dana kasnije, on je poginuo je saobraćajnoj nesreći 30. novembra 2013.

„​​Srce mi je bilo očajno toliko godina zbog situacije sa mojom ćerkom. Ona živi na Havajima, ona je tamo, a ja sam ovde. Ipak moja ćerka sada živi sa mnom za stalno i ona je najbolji partner kojeg sam ikada imao “, rekao je glumac za Entertainment Veekli samo nekoliko meseci pre smrti. "To je tako ludo. Nikada u životu nisam imao ovako nešto."

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U godinama nakon njegove smrti, Medou, koja sada ima 26 godina, postala je uspešan model i nastavlja da poštuje očevo nasleđe kroz svoj dobrotvorni rad. Takođe je ostala bliska sa njegovim "Fast & Furious" partnerima i čak je i sama postala deo te franšize.

„Mislim da je moja mama to najbolje rekla“, rekao je Pol 2009. „Ona je rekla: 'Male devojčice omekšavaju srca svojih očeva.' " Nakon što se Medou vratila u L.A. 2011. godine, Voker je medijima rekao za svoju tada dvanaestogodišnju ćerku: „Ona je malo više nalik svojoj majci, ali ona je i onakva kakav sam ja po prirodi." Dodao je: „Medou je više slobodna lutalica i ona ceni male stvari“.

Danas Medou se bavi manekenstvom, a svoju karijeru modela započela je 2017. godine, potpisavši za DNK Models. Pored toga što šeta pistom za dizajnere kao što su Proenza Schouler i Alekander McKueen, Medou je takođe lice Givenchi Beauti-ja.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U septembru 2015, Medou je podnela tužbu protiv proizvođača Porsche Carrera GT koji je vozio prijatelj njenog oca, Roger Rodas, kada su se njih dvojica sudarila i umrla na licu mesta. Prema tužbi, automobilu „nedostaju bezbednosne karakteristike... koje su mogle da spreče nesreću ili, u najmanju ruku, da omoguće Polu Vokeru da preživi nesreću“. Medou je postigla nagodbu sa Poršeom 2017. od 10,1 miliona dolara.

Medou je u septembru 2015. godine proslavila 42. rođendan njenog oca najavom pokretanja Fondacije Pola Vokera. Organizacija je „posvećena spontanim činovima dobre volje koji osnažuju mlade ljude i podržavaju sredinu u kojoj žive“. Fondacija takođe unapređuje njegovo nasleđe očuvanja okeana.

foto: Profimedia

„Razmišljajući o svom ocu, shvatila sam da razmišljam o njegovim strastima“, napisala je Medou na Instagramu pored slatke fotografije nje i Pola. "Želeo sam da pokrenem ovu fondaciju jer želim da podelim taj deo njega sa svetom. Želim da podelim taj deo njega sa drugima."

Kroz fondaciju, Meadov je krenuo u brojne filantropske napore. U junu 2022. objavila je „PVF Do Good Scholarship“, koja će biti dodeljena zaslužnom studentu „koji je strastven u rešavanju kritičnih potreba svoje zajednice ili okruženja.⁣“

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Posle burne romanse, Medou je rekla: „Da“, svom „anđelu“ Luisu Tornton-Alanu u oktobru 2021. tokom intimne ceremonije na plaži u Dominikanskoj Republici. Mlada je za svoj veliki dan nosila Haute Couture haljinu po meri, a do oltara je ispratio tatin bliski prijatelj i partner iz Fast & Furiousa, Vin Dizel.

Nakon dve godine braka, Meadov i Thornton-Allan su prekinuli svoju vezu.

Svake godine, Medou seća se svog pokojnog oca dirljivim odavanjem počasti na Instagramu kako bi proslavila njegov rođendan i obeležila godišnjicu njegove smrti.

Bonus video: