Zbog brata čuvene pevačice lepa Dušica promenila veru: Brujali da je ona ne podnosi, a sa svekrvom ima neverovatan odnos

Dušica Trninić iz Beograda zbog ljubavi prema bratu Emine Jahović odlučila je, čak, da napusti hrišćanstvo i pređe u islam.

Objavljeno: 12.09.2024. 07:06h
Foto: Printscreen Instagram /dusicajahovic,

Emina Jahović neretko ističe da je veoma bliska sa svojim članovima porodica, te da koriste svaku priliku da provedu vreme zajedno. Međutim, kada se njen brat venčavao po drugi put, u javnosti su se pojavile razne priče, a najdominantniji je bio komentar kako se pevačici ne sviđa nova snajka. Naime, zanosna brineta se nije bila pojavila na građanskom venčanju Mirsada i Dušice 2016. godine u Novom Pazaru, već je za to vreme uživala na jahti sa prijateljicom.

- Apsolutna je neistina da imam bilo šta protiv Mirsadove supruge. Svog brata volim najviše na svetu i naravno da volim i poštujem osobu koja njega čini srećnim. Njih dvoje su u braku već mesecima, a sada su samo otišli u opštinu da se registruju, nisu pravili svadbu. Cela naša porodica se mnogo voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život, to je jedina istina i tako će zauvek biti - odmah je demantovala sve glasine svojevremno Emina.

A od tada sa Dušicom, ukoliko sudimo po svim objavljenim slikama i izjavama koje daje za medije, ima veoma lep i blizak odnos, te među njima nikada nije došlo do svađe.

foto: Printscreen Instagram /dusicajahovic,

Ko je lepa Dušica koja je osvojila srce Emininog brata?

Za Dušicu Trninić iz Beograda javnost je saznala kada je uplovila u vezu sa Mirsadom, kako je brat naše poznate pevačice, ali i uspešan košarkaš.

S jedne strane, govorilo se kako je porodica ne podržava u odluci da pređe u isla, sa druge strane, Jahovićima nije bilo po volji što je mlada Srpkinja. Međutim, niko od njih se nije osvrtao na te opaske.

Nakon što su dobili sina, napravili su gala svadbu u Turskoj, a potom su se vančali i u Novom Pazaru.

Mladenci su opušteno i ležerno obučeni u zgradu gradske uprave izgovorili sudbonosno "da" Samo u pratnji kumova, bivši košarkaš i Dušica su se zavetovali na večnu ljubav, a nakon toga su prešli u obližnji restoran, koji je u vlasništvu mladoženje, da nazdrave.

"U Turskoj smo se venčali pre pet meseci, a venčanje u Novom Pazaru je održano kako bismo ispoštovali zakonske propise i sklopili građanski brak u Srbiji. Nema nikakve gala proslave, niti svadbe", bilo je sve što je rekao Mirsad tada, a u međuvremeno je sa Dušicom dobio još jedno dete.

FOTO: Printscreen Instagram /dusicajahovic,
FOTO: Printscreen Instagram /dusicajahovic,
FOTO: Printscreen Instagram /dusicajahovic,
FOTO: Printscreen Instagram /dusicajahovic,
FOTO: Printscreen Instagram /dusicajahovic,

Inače Mirsad je prezime Jahović promenio u Turkdžan kada je prešao da igra za reprezentaciju Turske. Prvi je košarkaš sa prostora bivše Jugoslavije koji je igrao u NBA ligi. Rođen je 7. juna 1976. godine u Novom Pazaru, a svoju profesionalnu karijeru započeo je u Evropi, pre nego što je 1998. godine izabran na NBA draftu i igrao za timove poput New York Knicks i Milwaukee Bucks.

Mirsad je postigao velike uspehe u evropskoj košarci, posebno u Turskoj, gde je postao jedna od najprepoznatljivijih figura turskog sporta. Nakon košarkaške karijere, Mirsad se posvetio raznim poslovnim projektima.

On je u žižu javnosti dospeo 2012. godine kada je njegova tadašnja supruga Dina podnela zahtev za razvod braka zbog nasilja u porodici. Ona ga je prijavila policiji zbog šamaranja, a on je tada dobio zabranu prilaska njihovom zajedničkom domu na šest meseci. Iz tog braka Eminin brat ima troje dece - ćerke Kariu i Nebu i sina Nusreta, dok iz veze sa Dušicom ima sina.

Mediji su tvrdili i da je Emina navodno uvek verovala da će se Mirsad pomiriti sa prvom ženom, manekenkom i misicom Dinom Džanković, s kojom ga je i upoznala i koju je mnogo volela.

Vremenom je pevačica porekla sva govorkonja jer na društvenim mrežama rado deli fotke sa Dušicom, a i objavi poneku fotku gde su samo brat i snajka, uz komentar da izgledaju predivno.

Upravo je Emina angažaovala Dušicu za promociju svog brenda, što dodatno potvrđuje da među njima vladaju harmonični odnosi.

Takođe, Mirsadova druga supruga ima sjajan odnos i sa svekrvom, te joj jednom prilikom čestitala rođendan uz reči: "Draga mama".