Didi Janković otkrila kako je detinjstvo imala i šta su njeni roditelji morali da rade: A muž joj se ljuti zbog 1 stvari

Ljubav prema markiranoj garderobi Didi Janković datira još od davnih dana, svi misle da je muž razmazio luksuzom, a glavni krivci su njeni roditelji

Objavljeno: 10.09.2024. 17:54h
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, već dugi niz godina je u braku sa srpskim preduzetnikom i IT stručnjakom Danijelom Rokvićem koji je od nje stariji čak 20 godina i ima troje dece.

Didi je svojevremeno progovorila i o tome kako suprug reaguje na sve njene proheve, budući da redovno nosi najskuplje komade odeće i često obilazi razne luksuzne destinacije.

foto: Instagram Printscreen / Dijanajankovic

"Suprug mi nikada nije pravio problem kad nešto kupujem, čak me on sam često tera da kupujem stvari i naljuti se ako nešto ne želim. Zaista je predivan, on uživa kada sam lepo doterana i podržava me u svemu".

Međutim na markiranu garderobu je nije navikao on, već kako muzička zvezda ističe, ona je oduvek nosila samo markiranu garderobu, jer su joj roditelji uvek ispunjavali sve želje.

FOTO: preentscreen/Instagram
FOTO: Kurir / Dragan Kadić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Instagram / Dijanajankovic
FOTO: Instagram Printscreen / Dijana Jankovic DIDI
FOTO: Instagram
FOTO: Kurir

Stil / Nova.rs

Bonus video: