Hana se udala za bogataša, pa gadno zažalila: Umesto para i putovanja, sada mora da muze krave i kuva na šporetu na drva

Njen muž je bogataš, naslednik, ali umesto putovanja u Grčku, Hani je za rođendan kupio kecelju

Objavljeno: 11.09.2024. 07:21h
Autor:
Foto: Printscreen/Instagram

Hana je balerina koja je sanjala o tome da jednog dana igra na velikoj pozornici. A onda se udala. Ali Hana se udala za bogataša. I to ne baš bilo kojeg - Hanin bogataš je sin Dejvida Nilmana, milijardera koji je osnovao Džet Blu aviokompanje.

Ipak, Hana sada živi na farmi, gaji kokoške, muze krave, pravi hranu od početka do kraja, u smislu da razvlači kore za pitu, pere veš na ruke i širi ga po kući u kojoj živi sa mužem i osmoro dece.

"Bila sam dobra balerina. Ali znala sam da će moj život da se promeni kada budem dobila decu," rekla je Sara koja sa mužem Danijelom živi odvojena od sveta dok svoju svakodnevnicu "kači" na Instagram.

Par živi u mormonskom stilu, sami su vernici i članovi mormonske crkve. Cilj im je da ljudima prikažu vrednosti života na selu, gde su deca ta koja pomažu po kući, vredno rade i stvaraju.

Hanin Instagram nalog prati preko 9,5 miliona ljudi a isto toliko njih prati je na TikToku. Hana je možda domaćica žena, ali ona zarađuje kao malo koja zaposlena dama.

Ipak, tu i tamo Hana skokne do Njujorka, učestvuje na nekom izboru za Mis i onako skockana svima da uvid kako je nekad izgledala.

Ali zašto su njeni pratioci sada besni na njenog muža i pišu mu svakodnevno privatne poruke?

Naime, povela se priča da je Dejvid iskoristio ranjivu Hanu te da ju je na prevaru verio, oženio i napravio joj decu tako da "jadnica nije imala kud".

A sve je počelo od toga da se Danijel ne razdvaja od nje, da ona bez njega ne može nigde da ode i da je uvek tu da joj nešto doda, ispravi je ili ukaže na neku njenu grešku.

Jedna osoba na internetu je napisala: "Taj čovek je iskoristio veze svog oca da uhodi njen let i iznudio je njihov prvi sastanak uprkos tome što je ona provela 6 meseci govoreći mu NE. Ovaj isti čovek ne želi da joj kupi kartu za Grčku. Ta žena je u suštini balerina u kutiji za nakit."

"Vodite je u Grčku!" je komentar koji je postao viralan nakon što je Hana maštala da ode u Grčku, a od muža je umesto karata za tu zemlju dobila kecelju sa jajima.

Taj snimak je izazvao veliku pažnju, a jedna osoba je napisala: „Kada kažem da postoje alarimi, mislim na OVO. Ona je tražila put u Grčku, koji oni mogu da priušte, a on joj je dao kecelju za koju traži hvala. On nju kontroliše i to u skladu sa svojim egom."

S druge strane, Hana je osetila potrebu da mora da se oglasi te je rekla da ima Danijelovu podršku i pomoć u svemu te da je njena velika želja da decu odgaja kod kuće.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram