Ljudi na internetu mahom komentarišu mršavo telo Anđeline Džoli, a mi smo našli podatak šta ona u stvari jede

Od kako se pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji, Anđelina Džoli je tema top jedan pogotovo zbog njenog mršavog izgleda.

Objavljeno: 04.09.2024. 07:00h
Autor:
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Anđelina Džoli privukla je pažnju medija i javnosti pojavljivanjem u Veneciji na filmskom festivalu gde je promovisala svoj novi film "Maria".

Ali nije bilo osobe koja nije primetila njene izuzetno mršave ruke, izražene vene i kosti.

"Šta joj se dešava sa rukama?";"Njene vene su san svake medicinske sestre,";"Ona treba da pojede hamburger," najčešći su komenari zbog čega smo potražili na internetu šta jede Anđelina Džoli:

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od kako je bila na humanitarnoj misiji po Etiopiji, Anđelina je pričala kako ju je pogodila ljudska nesreća te je zbog toga prestala da jede. Često bi dan počela i završila samo sa šakom semenki i orašastih plodova.

Međutim, u zvaničnom podacima stoji da dan počinje žitaricama i svežim orašastim plodovima.

Užinu skoro nikad ne jede.

Kada je ručak u pitanju, Džoli preferira povrće kuvano na pari i piletinu ili ribu ili odreske tunjevine sa devičanskim maslinovim uljem.

Trudi se da se nikad ne prejede, a akcenat stavlja na konzumiranju prosa, kinoe, čia semenki, lanenog semena, kurkume i td.

Pošto je Anđelinina majka umrla od raka dojke, glumica se testirala i utvrdila da i sama poseduje rizik od ove bolesti. Zbog toga je preventivno uklonila dojke i jajnike, a pored toga trudi se da jede što zdravije i uvek bira namirnice koji su prirodni antioksidansi.