Gde su se poznate ličnosti baškarile najviše u Evropi ovog leta? Sve puca od luksuza, a ovo mesto posebno obožavaju

Evo gde su neke od najvećih svetskih zvezda najčešće viđene tokom svojih letnjih odmora u Evropi.

Objavljeno: 27.08.2024. 15:30h
FOTO: Profimedia
FOTO: Thinkstock
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock
Foto: Profimedia

Kada letnja sezona dođe, poznate ličnosti iz svih krajeva sveta traže luksuzne destinacije gde mogu da se opuste i pobegnu od očiju javnosti. Mnoge od njih biraju egzotična i prestižna mesta, poznata po kristalno čistim vodama, vrhunskim hotelima i privatnosti koja im je preko potrebna.

Leto 2024. godine donelo je nove trendove u putovanjima među poznatim ličnostima, a neke destinacije su ponovo postale pravi hit:

1. Kapri, Italija

foto: CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kapri, malo ostrvo u Italiji, već godinama važi za jednu od najpopularnijih destinacija među poznatima. Poznato je po svojim prelepim pejzažima, luksuznim vilama i ekskluzivnim plažama. Ovo ostrvo redovno posećuju zvezde poput Madone, koja je viđena kako uživa u plovidbi po azurnom moru, daleko od gužve, ali ne i paparaca.

2. Mikonos, Grčka

foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedno od najpoznatijih grčkih ostrva, privlači bogate i slavne svojom vibrantnom atmosferom, prelepim plažama i luksuznim noćnim životom. Ovo ostrvo je omiljena destinacija za zvezde poput Naomi Kembel, koja je često viđena kako uživa, a sada u pratnji novog dečka Di-džeja Rompe.

Mikonos je posebna destinacija za poznate ličnosti, koje se često vraćaju da uživaju u ovom prelepom ostrvu.

3. Sardinija, Italija

foto: CIAOPIX/LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sardinija je postala hit destinacija u 2024. godini, privlačeći poznate poput Maraje Keri, koja je tu pronašla miran kutak za odmor. Ostrvo je poznato po svojim prelepim plažama, ali i po ekskluzivnim rizortima koji nude vrhunski luksuz i privatnost.

4. Ibica, Španija

foto: Dj Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ibica, poznata po svom noćnom životu i prelepim plažama, još jedna je omiljena destinacija za svetske zvezde. Kendal Džener je redovni gost na Ibici. Osim nje, zvezde poput Kamile Kabeljo i Zeka Efrona takođe su viđene kako uživaju u lepotama ovog mediteranskog raja.

5. Portofino, Italija

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Portofino, malo ribarsko selo u Italiji, poznato je po svojoj šarmantnoj atmosferi i prelepim pejzažima. Iako je manje glamurozno u poređenju sa nekim drugim destinacijama, Portofino privlači zvezde koje traže mir i opuštanje. Stiven Spilberg i njegova porodica često su viđeni kako uživaju u romantičnim šetnjama duž obale ovog prelepog mesta.