Goran Bogdan ostao bez daha kad je ugledao bivšu devojku svog kolege: Pojavili se držeći se za ruke i sve bacili u senku

Goran Bogdan i bivša devojka Milana Marića zajedno su radili na novoj seriji "Beli put", a na crvenom tepihu u Sarajevu su bili najdominantniji!

Objavljeno: 23.08.2024. 15:11h 15:22h
Foto: ATA Images

U toku je 30. Sarajevo Film Festival koji je okupio najveća imena sa glumačke scene i to ne samo naše, već svetske! Ali, tokom sedmog dana pažnju su, definitivo, ukrali Goran Bogdan i njegova koleginica Nina Violić (52), istaknuta hrvatska glumica.

Naime, dok je Bogdan odlučio da se pojavi na crvenom tepihu u tamnim farmerkama, crnoj majici i sakou i istoj boji, Nina je blistala u kratkoj, nežno ljubičastoj, haljini. Duboki dekolte nikoga nije ostavio ravnodušnim, dok je širokim osmehom sve druge bacila u senku.

Kosu je pokupila u punđu, a ceo stajlnig je zaokružila karminom i sandalama u crvenoj nijansi.

Nina se držala za ruke sa devet godina mlađim kolegom i miljenikom žena Goranom Bogdanom, koji ju je sve vreme posmatrao sa divljenjem. Naime, oni su deo ekipe koja je radila na novoj seriji “Beli put".

Nina je sada u srećnoj vezi sa kolegom Filipom Šovagovićem, a nekada je ljubila jednog od naših najpopularnijih mladih glumaca Milana Marića, inače 18 godina mlađeg od nje.

Upoznali su se u Beogradu 2014. godine, kada je glumica došla u Beograd kako bi izvela predstavu „Kako smo preživjele“.

Svoju romansu nastavili su u Zagrebu, kada je Milan igrao Gavrila Principa u predstavi ‘Mali mi je ovaj grob“.

„Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko privući medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kroz nas. Ali, zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan: „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca“, ispričao je Milan Marić pre nekoliko godina, a romansu su okončali nakon šest meseci.

Sa druge strane, Goran Bogdan čeka prvo dete sa dugogodišnjom partnerkom Jovanom Stojiljković.