Horoskop za 24. avgust: Škorpija gubi glavu za jednom osobom, Devica zatvorena u svom svetu, a njima sledi najbolji dan

Dnevni hrosokop za 24. avgust kaže kako će Vagama ovaj vikend dobro doći da se odmore, dok će Lavovi i dalje juriti za ostvarenjem snova

Objavljeno: 24.08.2024. 05:00h
Autor:
Foto: Diggzy/Shutterstock / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovan

Posao: Vreme je za odmor, mnogi Ovnovi bi trebalo u bukvalnom smislu da se prepuste opuštanju i uživanju.

Ljubav: Očekuje vas vrlo verovatno miran dan u sferi ljubavi, mada je moguće da informacija od neke stare simpatije ipak zagolica vaše srce.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Većina Bikova bi htela odmah da isključi sve vezano za obaveze i posao, ipak, za nijansu bi bilo bolje da smanjujete u nekoliko postepenih faza.

Ljubav: Moguće ja da osoba iz vaše ljubavne prošlosti pokuša ponovo da vas osvoji.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Nema razloga za previše mozganja i trošenja vremena na profesionalne zadatke, ako ima nešto nedovršeno, biće bolje da sačeka do početka sledeće radne sedmice.

Ljubav: Danas su kod vas pojačane strasti. Šarmantni i uvek raspoloženi za flert, imaćete priliku da uživate u takvim finim trenucima.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih zdravstvenih upozorenja.

Rak

Posao: Ukoliko napravite dobar plan imaćete dovoljno vremena id a završite sa obavezama, i da odmorite.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni prema sebi, ali i prema voljenoj osobi, ovaj dan vam može doneti dosta tog pozitivnog u partnerskim relacijama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ako ste odlučili da odmarate budite istrajni u tome, ipak za očekivati je da vas u tome prekinu neki telefonski pozivi.

Ljubav: Lavove očekuje dobar dan da uživaju u sferi ljubavi, posebno ukoliko se pokrenu i preuzmu inicijativu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Više lepih poslovnih ideja nalazi se u vašoj glavi, nije loš dan da nešto i pokrenete ali svima je potreban odmor, nema razloga za bilo kakvo forsiranje.

Ljubav: Nije baš neki naročito povoljan dan za bitna pozitivna dešavanja na planu ljubavi, ali jeste dobar da malo podrobnije preispitate svoju aktuelnu situaciju u ovoj sferi.

Zdravlje: Dobar san je preduslov da predupredite glavobolju.

Vaga

Posao: Ovaj dan kod većine Vaga zahteva mali predah, i regenerisanje svih raspoloživih radnih resursa. Uživajte.

Ljubav: Dosta energije biće vam potrebno i za nova ljubavna iskušenje u narednom periodu, a ova subota donosi nagoveštaj lepih budućih dešavanja na vašem emotivnom planu.

Zdravlje: Prolazna napetost.

Škorpija

Posao: Solidan dan bez nagoveštaja većih iznenađenja na poslovnom planu, očekuje većinu Škorpija,bitno je samo da nigde i nikoga ne požurujete.

Ljubav: Dozu pozitivnog nemira i uzbuđenja može vam doneti znak pažnje osobe povezane sa poslom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: One prave profesionalne obaveze trebalo bi da ste odložili na stranu, ali lepu priliku za kombinaciju uživanja i posla valjalo bi da iskoristite na pravi način.

Ljubav: Za sve koji su slobodni ili željni promena ovaj dan može doneti bar jednu priliku za akciju, jer, šarma, pozitivne energije i pre svega visoke koncentracije strasti neće nedostajati.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, sport.

Jarac

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Jarca realno je da tokom dana ima osećaj viška fizičke energije koju bi trebalo potrošiti, ali pre svega na neku rekreaciju.

Ljubav: Relativno miran dan možete očekivati u sferi ljubavi, a pojedinci bi ipak trebalo da se malo aktiviraju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vodolija

Posao: Za konkretnije poteze u smislu realizacije neke od ideja valja još malo biti strpljiv i ne žuriti, ponajviše zbog tehničko – organizacionih problema i komplikacija. Uskoro nailazi znatno povoljniji period.

Ljubav: Veoma povoljan dan je za zanimljiva poznanstva i uspostavljanje novih ljubavnih kontakata, prvenstveno za one Vodolije koje nisu zadovoljne postojećim stanjem.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Ribe

Posao: Kritički osvrt i preispitivanje prethodno urađenog može da bude korisno, ali nemojte da preterivanjem sami sebi zagorčate inače sasvim solidan dan.

Ljubav: Ukoliko ste dobijali prethodnih dana signale da druga strana nije nečim zadovoljna, evo dana da se svim tim pozabavite i eventualne dileme razrešite.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.