Pevač ne može da prežali bivšu sa savršenom zadnjicom, pa frustraciju leči na sadašnjoj: Tera je na jako bizarne stvari

Smatra se ženom sa najboljim zadnjicom na svetu

Objavljeno: 19.08.2024. 21:55h 22:10h
Autor:
Foto: : BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan, poznata po svom angažmanu u brojnim poslovnim poduhvatima poput modnog brenda SKIMS i linije za negu kože SKKN, odlučila je da napravi kratku pauzu od svojih poslovnih obaveza kako bi se posvetila svojoj porodici i uživala u opuštajućem odmoru. Zajedno sa najbližima, provela je nekoliko dana na predivnim plažama Turks i Kaikosa, koje su poznate po kristalno čistom belom pesku i tirkiznom moru. Kim, koja sada ima 43 godine, odlučila je da svetu pokaže svoju besprekornu figuru i zdrav životni stil, čime je ponovo privukla pažnju miliona pratilaca.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je uživala u tropskom raju, sa njom su bila i dva njena deteta sa bivšim suprugom, reperom Kanjeom Vestom – šestogodišnja ćerka Čikago i osmogodišnji sin Saint.

Strani mediji spekulišu da Kanje još uvek nije preboleo Kim i da kroz svoju novu vezu s Bjankom Sensori pokušava da leči svoje nesigurnosti, čak je navodno tera da nosi neobične i kontroverzne odevne kombinacije poput najlon čarapa, folije, pa čak i plastičnih kesa.

foto: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, Kim sada, kao slobodna žena, ne propušta priliku da pokaže svoje telo i vrati se na vrh modnih lista, bilo to zbog sopstvenog samopouzdanja ili u inat bivšem suprugu. Sa četvoro dece i poslovnim carstvom koje je izgradila, Kim ne samo da uživa u slobodi, već uspeva da balansira između porodičnog života i karijere, ne prestajući da bude u centru pažnje javnosti.