Prezgodni Turčin zavodi na plaži, žene odlepile kad se skinuo: Gde god se pojavi mami uzdahe, a ovo o njemu niko ne zna

Ovih 7 stvari treba da znate o turskom srcelomcu, Kan Jamanu, njegov život je prepun zanimljivih detalja, a on je mnogo više od samo lepog lica i zgodnog tela

Objavljeno: 18.08.2024. 17:07h
Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako već nekoliko godina lomi srca, Kan Jaman, turski glumac, nastavlja da uzdiže svoju međunarodnu slavu. Glumac ne prestaje da radi, a projekti se gomilaju. Snimio je seriju u Mađarskoj za Dizni+ Turska za koju je morao dosta fizički da se pripremi. Pored toga, trenutno snima seriju „Viola come il mare 2“ sa Frančeskom Čilemi u Italiji. On takođe tek treba da snimi Sandokan, a čini se da će snimanje početi u martu 2024. godine.

Ali ko je Kan Jaman? Evo nekoliko stvari koje ne znate o glavnom liku turskih serija kao što su „Ptica sanjara“ ili „Bai Ianlis“.

foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kan Jamanov rođendan je 8. novembra

Glumac je rođen 8. novembra 1989. godine u Suadiieu, poznatom naselju u Istanbulu. Iako je rođen u Turskoj, njegova porodica je albanskog porekla. Njegov deda po ocu je emigrirao sa Kosova, a baka po ocu iz Severne Makedonije.

Kan Jaman je advokat i govori više jezika

Glumac je krenuo profesionalnim stopama svog oca. Nakon studija na Italijanskom liceju u Istanbulu, diplomirao je pravo, mogao da studira zahvaljujući košarkaškoj stipendiji na Univerzitetu Jeditepe 2012. Can je veoma dobar u jezicima. Govori turski, albanski i engleski i tečno govori italijanski. Takođe tečno govori španski.

Zašto je ošišao kosu?

Glumac je morao da obrije dugu kosu i bradu da bi odslužio obavezni vojni rok u svojoj zemlji. Međutim njegov konjski rep nije otišao u smeće. „Ponudili su mi da ga doniram ljudima obolelim od raka, i to ću da uradim“, rekao je Kan Jaman.

foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kan Jamanova fitnes rutina

Glumac ima savršeno telo! Veoma je disciplinovan u svojoj fitnes rutini, jer provodi najmanje sat vremena dnevno vežbajući. Takođe dobro vodi računa o svojoj ishrani. On konzumira beli luk, laneno seme, ginseng i artičoke da ojača svoj imuni sistem. Šta je njegovo zadovoljstvo? Tamna čokolada! Kan Jamam takođe voli sport. Veliki je obožavatelj Majkla Džordana.

Kan Jaman ima sopstvenu liniju parfema

Kan je kreirao sopstvenu liniju parfema u Italiji, „Mania“, a deo prikupljene zarade ide fondaciji koju je model stvorio u Italiji da bi pomogao deci u nevolji.

Kan Jaman voli regeton

Kan svira klavir i gitaru i bavi se bubnjevima. Ali, pored toga, uči da pleše tango i takođe voli regeton, što se moglo videti tokom pandemije kororna virusa na njegovim društvenim mrežama.

Kan Jaman je objavio knjigu

FOTO: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bonus video: