Šta tokom dana jede najzgodnija pevačica na planeti? U 5. je deceniji, a višak kg rešava na najjednostavniji način

Nikol Šerzinger važi za jednu od ajzgodnijih pevačica na planeti, a način na koji se hrani mnogo je doprineo tome.

Objavljeno: 13.08.2024. 15:37h
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Atraktivna pevačica Nikol Šerzinger pokazala je da ženama godine ne mogu ništa, te da je sve stvar dobre nege i održavanja. Nikol važi za jednu od najzgodnijih pevačica na svetu, a zategnuto telo nije došlo samo od sebe.

Pevačica svoju savršenu figuru duguje pažljivo osmišljenoj rutini vežbanja, a kada je reč o ishrani tvrdi da jede sve, ali umereno i sa akcentom na zdraviju vrstu hrane.

foto: Printscreen Instargam / nicolescherzinger

Ona vodi računa da svaki njen obrok sadrži izbalansiran odnos masti, ugljenih hidrata i proteina. Primera radi doručkuje tost od avokada sa poširanim jajima i dimljenim lososom ili zdravu ovesnu kašu sa šumskim voćem.

"U frižideru uvek svež paradajz, sireve, ćuretinu i belo meso, bademovo mleko, kokosova vodu, ali i ostale klasične potrepštine. I voda, mnogo vode. Morate se hidrirati", rekla je lepa pevačica.

foto: Printscreen/ Instagram

Kada je reč o vežbanju ova slavna lepotica praktikuje gotovo svakodnevne odlaske u teretanu, 20 minuta kardio treninga, planinarenje, jogu, dizanje tegova...

Nikol nema ustaljen plan ishrane, ali nekih stvari se pridržava, kako je i sama priznala, dugi niz godina. Pogotovo što je izuzetno fizički aktivna, a njeni koncerti sadrže i zahtevne koreografije. Zbog toga joj je bitno da telo ne izgladnjuje, već nahrani svim što mu je potrebno.

foto: Printscreen Instagram - nicolescherzinger

PLAN ISHRANE

Doručak

Nikol bira da prvi obrok bude bogat proteinima i složenim ugljenim hidratima. Njen omiljeni doručak je tost sa avokadom, poslužen sa poširanim jajima i dimljenim lososom. To njenom telu daje puno nemasnih proteina, zdravih masti i Omega-3.

Kada traži nešto malo drugačije, rado će se pojesti i prženu slaninu sa kajganom, ili ovsenu kašu sa godži bobicama i drugim voćem bogatim antioksidantima. Ključ je raznolikost.

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ručak

Kada je u pitanju centralni obrok, Nikol se trudi da bude podjednako zdrav kao doručak, ali je količinski manji. Najčešće bira salate sa piletinom ili ćuretinom, kao i suši, a ukoliko nije previše gladna, odlučiće se za čorbu sa povrćem.

Sa druge strane, ukoliko joj je potrebno još energije, često priprema sočivo, pasulj, ali i pirinčane nudle sa laganim sosovima od povrća.

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Večera

Kako je i sama rekla, uglavnom je uveče mrzi da kuva, te naručuje hranu ili jede u restoranu. Za poslednji obrok u danu Nikol bira pirinač sa nemasnim proteinima, ili manje porcije paste sa kuvanim povrćem.

Kad žudi za nečim manje zdravim, obožava da naručuje meksičku hranu dosta sira, i poznato je da se svako malo prepusti pici.

Ali s obzirom da većinu vremena jede zdravo i ne upušta se svakodnevno u nezdravu hranu, lako održava idealnu kilažu bez previše napora.

FOTO: Printscreen Instargam / nicolescherzinger
FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Užine i grickalice

Naravno, između obroka, Nikol praktikuje zdrave užine. Bademi, svež kokos, bebi šargarepe i sveže povrće, svakodnevno su na njenom meniju, a kada su u pitanju dezerti, izbor pada na različito voće.

Pevačica kaže da najbolje rezultate postiže uravnoteženom ishranom i vežbanjem umerenosti. Što se tiče vežbanja, ona je zagovornik kardio treninga, a uživa u pilatesu i jogi.

Bonus video: