On najviše voli kad se obuče kao žena čak i kad ih menja ko čarape: Svi se šokiraju što je ona pristala da legne sa njim

Svi su u šoku kada čuju ljubavni život slavnog pevača.

Objavljeno: 12.08.2024. 15:30h 15:50h
Autor:
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevač Hari Stajls, izazvao je glasine da ima novu devojku nakon što je primećen na sastanku sa Olivijom Din, neo-soul pevačicom.

Tridesetogodišnjak je stvorio glasine nakon što je tokom vikenda uslikan u jednoj od kioska lanca brze hrane Sent Pol sa dvadesetpetogodišnjom zvezdom soula.

Na snimku koji je dobio , Hari je viđen kako naručuje obrok na pultu, a Olivija je stajala pored njega i posmatrala dalje.

foto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Slavni muzičar Hari Stajls ima 30 godina, a njegovo ime već krasi najprestižnije liste. Naime, često je proglašavan jednim od najbogatijih muškaraca, a našao se i na listi najlepših.

Za rukom mu je pošlo da rasturi brak Oliviji Vajld, koja je zbog njega ostavila decu i muža, a koja je gotovo 10 godina starija od njega.

Olivija Din foto: Daniel DeSlover / Zuma Press / Profimedia

Svoje bogatstvo stekao je muzičkom karijerom, a dok ga je poslednji album "Harry’s House" vinuo na sam vrh. Sa albuma se posebno izdvojio hit "As It Was", koji je čak šest nedelja bio na vrhu britanske muzičke top liste. Osim muzičke karijere oprobao se i u glumačkim vodama, a glumio je u holivudskim filmovima poput "Don’t Worry Darling" i "Policeman", a pojavljivao se i u reklamama.

foto: Shutterstock

Još u 28. godini zauzeo je prvo mesto na listi magazina Hot, sa imovinom vrednom 116 miliona funti, zahvaljujući rasprodatim turnejama po stadionima i ulogama u holivudskim filmovima. Hari je prvi put ušao na listu 2016. godine, ali je sada stigao na prvo mesto nakon što je probio barijeru od 100 miliona funti tokom 2022. godine, dok je njegovo bogatstvo procenjeno na 116 miliona funti.

foto: Printskrin@beforefame9150/YouTube

Pevač je poznat po androginom modnom stilu, oblačeći žensku odeću i lakirajući nokte.

Mnoge žene i dalje lude za njim, dok se istovremeno dive njegovom originalnom modnom izgledu koji je često ženskast.

Bonus video: