Italijani ovako spremaju najbolji sos za makarone: Pomešaju se sastojci, ubace u rernu i to je to - ručak za lenje žene
Letnji ručak koji se sprema očas posla je naš najdraži izbor
Objavljeno: 09.08.2024. 11:45h
11:50h
Autor:
Autor:
Sastojci:
- 250gr feta sira
- 1 veća glavica crnog luka
- 3,4 čena belog luka
- 500gr čeri paradajza
- timijan
- maslinovo ulje, biber, so, ljuta tucana paprika
- testenine po izboru oko 400-500grama
Priprema: Iseckajte crveni i beli luk na sitno, stavite u vatrostalnu činiju sa feta sirom i čeri paradajzom. Pospite sve maslinovim uljem i začinima i sve ispecite u rerni na 200 stepeni Celzijusa oko 20 minuta. Kada se ispeče, promešajte sve sastojke i dodajte im kuvanu testeninu. Izmešajte i poslužite.
( Vanja Milenković )