Ona je jedna od najdebljih devojaka koja obožava kada joj salo curi preko stomaka: Pogledajte kako izgleda njen dečko

Ovaj par ruši predrasude i iako mnogi veruju da svaki muškarac želi pored sebe da ima barbiku, oni su dokaz da to nije tačno

Objavljeno: 07.08.2024. 13:17h 14:34h
Foto: Printscreen tik tok

Joana Pinserato je 26-godišnji plus sajz model iz Švedske koja iz dana u dan dobija na popularnosti, pa ne bi trebalo da nas čudi ukoliko jednoga dana skine sa trona Ešli Grejem.

Ona voli modu, šminku, trendove iz sveta lepote, a pre svega voli i prihvata svoje telo i njegovu veličinu. Međutim njena bodi pozitiviti priča zapravo je pala u drugi plan i to zbog njenog izbora partnera.

Njen dečko s druge strane ima isklesane mišiće, što je mnogima koji prate Joanu ne samo neobično nego i sumnjivo.

Da ovaj par bode oči govore i komentari kao što je onaj da je on sa njom zato što najverovatnije ima fetiš na "debele žene" i da on nju zapravo voli samo zbog njenog tela, jer u njemu može intimno da uživa. Zatim joj sugerišu da on nikako ne može biti njen dečko, jer je previše zgodan da bi voleo nekog poput nje i da samim tim može da bira. Pa joj pišu da je sigurno vara, da se on "šlepa" na njenu slavu, da je sve to evidentno zbog novca...

Čak i na snimcima iz teretane, pisali su komentare poput: "Brat je video potencijal i uložio na vreme", aludirajući na to da je Joana lepa, samo treba da smrša da bi bila "savršena".

Ono u šta ljudi u Joaninim komentarima veruju, pretežno žene, jeste da muškarci očekuju da svi imamo ravne stomake, ali i velike grudi i da smo u svakom trenutku kao barbike. Dakle žene moraju da izgledaju kao “Victoria's Secret” modeli da bi bile vredne njihove ljubavi i pažnje.

FOTO: Printscreen tik tok
FOTO: Printscreen tik tok
FOTO: Printscreen tik tok
FOTO: Printscreen tik tok
FOTO: Printscreen tik tok

A Joana, prema onome što možemo da vidimo na njenom "Instagramu" se ne obazire na bilo kakve komentare, već sve vreme koristi da se posveti svojoj vezi, poslu, putovanjima sa dečkom i svojim drugaricama.

Stil / Ona

Bonus video: