Niko ne veruje da je on sin najvećeg dase Holivuda: Izgleda kao da mu je otac, svi se pitaju šta mu se desilo

Svi se pitaju šta se desilo Travisu, sinu Kevina Bejkona koji izgleda dosta starije, dok njegov otac ima izražen mladolik izgled.

Objavljeno: 18.07.2024. 16:20h
Autor:
Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Redak je prizor videti porodicu Kevina Bejkona i Kire Sedgvik zajedno na crvenom tepihu. Uprkos tome što par ceni svoju privatnost, oni su sada rešili da se pojave zajedno na premijeri filma sa svojim 35-godišnjim sinom i 32-godišnjom ćerkom.

foto: Lumeimages / Sipa Press / Profimedia

Par, koji je u braku od 1988. godine, izgledao je kao savršena porodica, zračivši osmesima dok su pozirali pred kamerama.

Ono što je izazvalo najveću pažnju u javnosti, jeste Kevin Bejkon koji izgleda zaista neverovatno sa svojih 66 godina, i njegov sin Travis koji je zapanjio svojim izgledom.

foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi su u komentarima isticali kako Travis izgleda dosta starije za njegove godine i da njegov otac ostavlja utisak pravog dase, dok njegov sin ne baš.

Sa svojih 35 godina, izgleda barem deset godina starije, dok Kevin izgleda deset godina mlađe.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznat po svom radu kao muzički umetnik i kompozitor, Travis je ponosno pokazao svoju dugu crnu kosu i upečatljivu šminku.

Sa druge strane, njihova pelepa ćerka Sosi, koja je takođe glumica, pokazala je svoj jedinstveni smisao za modu u elegantnom džemperu sa likom Tima Karija.

Bonus video: