Glumac kaže da je našao ljubav za ceo život: Žena mu ima isto godina kao i sin, a zbog nje se ponaša kao tinejdžer

Gde god da se Denis Kvejd pojavi sa novom ženom svi pogledi su uprti u njih, ali oni ne haju i teraju po svom

Objavljeno: 16.07.2024. 21:40h
Foto: Profimedia

Denis Kvejd 70-godišnji glumac, ustalasao je javnost tokom svog nedavnog odmora na plaži Havaja sa svojom 30-godišnjom suprugom, Laurom Savoie, koja je od njega mlađa čak 40 godina. Uprkos značajnoj starosnoj razlici i činjenici da je Laura istih godina kao i Kvejdov sin, par izgleda da potpuno uživa u zajednički provedenom vremenu, a glumac je izrazio uverenje u dugovečnost njihovog braka.

Kvejd, koji se već tri puta ženio, smatra da je ovaj brak pravi za njega. Njegova iskrena izjava odražava osećaj optimizma i nade u budućnost, dok sa entuzijazmom i sigurnošću prihvata ovo novo poglavlje u svom ličnom životu.

foto: Profimedia

Za Denisa i Lauru, njihov odnos prkosi društvenim normama i očekivanjima, izazivajući diskutabilnu percepciju o godinama i kompatibilnosti. Uprkos razlici u godinama, čini se da je par pronašao duboku vezu i međusobno razumevanje koje prevazilazi godine i okolnosti.

Dok su se sunčali na pešćanoj plaži na Havajima, njihova ljubav i naklonost jedno prema drugom bili su prosto opipljivi. Njihov romantični odmor služi kao svedočanstvo o moći ljubavi da prkosi konvencijama i unese radost i ispunjenje u naše živote, bez obzira na godine ili poreklo.

foto: Profimedia

Iako ova veza može da izazove ispitivanje i prosuđivanje sa jedne strane, s druge strane ovaj ljubavni par je posvećen jedno drugom nepokolebljivo. Dok se kreću kroz složenost svoje nekonvencionalne romanse, oni to čine sa saznanjem da prava ljubav ne poznaje granice i da su godine samo broj kada je u pitanju srce.

Bonus video: