Stručnjak za govor tela otkrio šta je značio svaki potez Kejt na Vimbldonu: Zbog posebnog razloga povela princezu Šarlot

Iako je finale Vimldona iza nas, o Kejt Midlton ne prestaje da se priča i piše, a pod lupom javnosti bio je svaki njen pokret.

Objavljeno: 16.07.2024. 15:24h 16:00h
Foto: James Veysey/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia

Kejt Midlton je ostavila sve u senci kada se pojavila na finalu Vimbldona, gde je imala važnu ulogu - da preda trofej pobedniku. Naime, to je bilo njeno drugo pojavljivalje u javnosti, otkako je otrkila da vodi bitku sa karcinomom, pre toga zablistala je rođendanu kralja Čarsla. Mnogi komentarišu da se na budućoj kraljici nikako ne primećuje da prolazi kroz veoma težak period.

Naime, prema stručnjacima za govor tela Kejt u subotu nije pokazivala znake stresa, piše The List. Blistala je u ljubičastoj haljini sa tradicionalnom kariranom klupskom mašnom. Dok je dolazila na mesta na kojima je sedela sa Šarlot bila je nasmejana, a ushićena publika ju je pratila ovacijama skoro pola minuta.

foto: James Veysey/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia

- To je pravi osmeh. Ona se smeje očima, a ne samo ustima. Dakle, ovo je sjajan trenutak za nju - rekao je za list stručnjak za govor tela Trejsi Braun.

Zašto je došla baš u društvu ćerke?

Kako strani mediji navode, Kejt je ćerki ispunila veliku želju, te odluka da povede baš Šarlot bila je planirana.

FOTO: James Veysey/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia
FOTO: Marc Aspland/The Times / News Licensing / Profimedia
FOTO: Mike Egerton / PA Images / Profimedia
FOTO: Mike Egerton / PA Images / Profimedia
FOTO: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
FOTO: Aaron Chown / PA Images / Profimedia
FOTO: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

— To je bilo davno obećano da će Kejt povesti Šarlot kao specijalnu nagradu za nju. Kejt se osećala krivom što nije mogla da sa decom provodi onoliko vremena koliko bi želela jer je iscrpljena zbog tretmana kojima je podvrgnuta. Šarlot je bila tu i da skrene pažnju s Kejt. Kejt je bila odlučna da dođe na finale Vimbldona - rekla je Ingrid Sjuard, autorka i komentatorka britanske kraljevske porodice.