Šminkom koju je krao od ćerki pokušavao od sebe da napravi ženu: Danas javno šeta u minićima i visokim potpeticama

Kejtlin Džener danas je konačno postigla ono što želi, a to je da izgleda kao žena i ne prestaje da nosi miniće.

Objavljeno: 08.07.2024. 09:07h
Foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejtlin Džener uslikana je u Kaliforniji, a njen stajling privukao je veliku pažnju, a to nije neuobičajeno, od trenutka kada je Kejtlin promenila pol. Inače, Kejtlin je nekada bila Brus.

Nakon što se venčala sa Kris Džener 1991. godine, Kejtlin je postala očuh svoje dece koju je dočekala sa pokojnim advokatom Robertom Kardašijanom: Kortni, Kim, Kloi, kao i Robu. Kris i Kejtlin u braku su dobili Kajli i Kendal Džener.

foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, bivši par je okončao svoj razvod 2015. godine, iste godine kada je Džener izašla kao transrodna osoba.

Tokom rijalitija, gledaoci su svedočili o kraju njenog 22-godišnjeg braka sa Kris, kao i o njenoj hrabroj odluci da se pojavi kao transrodna osoba.

foto: ITV/This Morning / Ferrari / Profimedia

Intervju sa Dajanom Sojer u aprilu 2015. godine šokirao je svet kada se Kejtlin prvi put deklarisala kao transvestit i priznala da se borila sa svojim identitetom još od rane mladosti.

foto: Profimedia

Navodno je Kejtlin uzimala hormonsku terapiju i oblačila se kao žena, ali je prestala kada je njena veza sa Kris postala ozbiljna početkom 90-ih godina. Prema njenim rečima, Kris je znala za problem i dozvoljavala joj je da radi šta želi na putovanjima, kada je sama, ali ne i kada su zajedno. I ostale članice porodice Kardašijan su pre nekoliko godina izjavile kako su u više navrata videle Brusa kako je krišom oblačio žensku garderobu.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram Printscreen / caitlynjenner
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Danas, Kejtlin je ostvarila svoj cilj, te sada bez problema može da šeta u kratkim minićima. Inače, Kejtlin ima 74 godine i veoma brine os vom izgledu. Mnogi komentarišu da uprkos promeni pola, Kejtlin u sebi nema ženstvenosti.

Bonus video: