Udala se najlepša voditeljka: Nakon burnog ljubavnog života, skrasila se s njim i poslala posebnu poruku na venčanici

Dileta Leota se udala za slavnog fudbalera, a od lokacije do venčanice sve je čista magija

Objavljeno: 23.06.2024. 16:45h 18:31h
Foto: Printscreen Instagram - dilettaleotta

Dileta Leota i Loris Karijus su se venčali na italijanskom ostrvu u intimnoj i magičnoj atmosferi.

Jedna od najpoznatijih voditeljki i novinarki na svetu, lepa Italijanka Dileta Leota, udala se za svog partnera, nemačkog fudbalera Lorisa Karijusa, s kojim je prošle godine dobila ćerku Ariju.

Pre Karijusa, Leotu su povezivali s brojnim poznatim muškarcima, među kojima je bio i čuveni turski glumac Džan Jaman.

foto: Profimedia

Bivši par je svojevremeno uhvaćen kako razmenjuje nežnosti na jahti u bodrumskom zalivu, a koliko je poznato uživali su u romansi svega nekoliko meseci.

Za to vreme, Dileta je spakovala kofere i otputovala u Tursku kako bi upoznala i porodicu i prijatelje svog izabranika, a turski glumac je navodno, pre toga posetio i njen rodni grad Kataniju kako bi upoznao njene roditelje.

Inače, njihova romansa započela je ubrzo nakon što je Kan stigao u Italiju zbog snimanja serije 'Sandokan', a spojili su se preko društvenih mreža.

Da podsetimo, voditeljka je krajem 2020. bila u centru medijskog skandala nakon spekulacije da je provela novogodišnju noć sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem. Tada su snimali reklamu za fitnes firmu, a ubrzo nakon toga jahta švedskog fudbalera viđena je ispred St. Tropea, gde je boravila i Dileta.

Međutim sve romanse je ostavila iza sebe onog trenutka kada je objavila da čeka dete sa bivšim golmanom Liverpula Lorisom Karijusom. Emotivni trenutak je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu uz poruku:

"Moramo da vam kažemo nešto... Ali možda ste to već znali? Eksplodiraćemo od radosti! Mi i moj stomak. Uskoro će nas biti troje", napisala je Italijanka.

Novinarka i fudbaler venčali su se na italijanskom ostrvu Lipari, pored Sicilije, a ambijent je bio, jednom rečju, bajkovit.

Nakon ceremonije, usledila je zabava s divnim pogledom na more i prirodu. Na svadbi je pevala Diletina prijateljica Elodi, a od gostiju su tu bile brojne poznate ličnosti, među njima i Kjara Feranji.

Bilo je 160 gostiju, a zanimljivo je to što je baš na dan venčanja mladoženja napunio 31 godinu.

Posebna modna poslastica bila je venčanica Dilete Leote. Prelepa Italijanka birala je romantičnu i glamuroznu kreaciju za svoj poseban dan, u maksi-varijanti i s bogatim šlepom.

Spreda je haljina skroz zatvorena i ima duge rukave, a bila je prekivena insertima od čipke preko celog predela grudi i ruku, dok model ima gola leđa, čime se doprinosi šik momentu.

Poseban detalj jeste izvezena rečenica All I ever wanted (Sve što sam ikada želela) na šlepu venčanica. Diskretno i prelepo, a ovu rečenicu je Dileta napisala u opisu fotografija s venčanja.

Stil / Glossy

Bonus video: