"Zar ti ne znaš ko sam ja?!" Bahati pevač uhapšen, ali pakao je počeo kada je odveden u stanicu

Džastin Timberlejk uhapšen je juče jer je vozio u pijanom stanju. Da stvar bude gora, mladi policajac pojma nije imao ko je on

Objavljeno: 19.06.2024. 07:37h
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Pevač Džastin Timberlejk (43) uhapšen je juče jer je vozio pod dejstvom alkohola. Policajac koji ga je priveo "bio je toliko mlad da nije znao ko je Džastin Timberlejk i nije prepoznao njegovo ime čak ni kada mu je to pevač rekao," kaže izvor.

"Oči su mu bile staklaste i krvave, iz daha je dopirao jak miris alkohola, nije bio u stanju da se skoncentriše, imao je usporen govor, bio je nesiguran pri hodu i loš na svim standardnim testovima trezvenosti," piše u sudskim spisima.

Slika Džastina Timberlejka iz pritvora, koja je u momentu obišla svet, to i potvrđuje.

foto: Sag Harbor Police Department / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pričao je policajcima kako je popio samo jedan martini, te da je vozio prijatelje kući. U policijskoj stanici je odbio da se testira na alkohol, a naveo je da je njegovo zanimanje "profesionalno" te da je "samo zaposlen".

Za pevača je veći šok bio taj što u policijskoj stanici niko nije znao ko je on. S obzirom da je počeo vrlo rano, još kao Diznijeva zvezda, njegova karijera se ubrzano razvijala pogotovo kada je ušao u vezu sa Britni Spirs.

2000ih on je bio jedan od najaktuelnijih pevača, što u solo karijeri što sa bendom.

foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Godinama se već bori da opet skrene pažnju na sebe, a jedino po čemu je poznat poslednjih par godina su skandali u privatnom životu.

Naime, pre par godina je uhvaćen sa koleginicom sa seta, a s obzirom da je oženjen čovek, momenti su ga delili od razvoda sa glumicom Džesikom Bil.

Par je odamh nakon pomirenja dobio još jedno dete, ali situacija se u braku i nije nešto promenila.

foto: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Drugi veći skandal desio se kada je izašla knjiga Britni Spirs u kojoj ona tvrdi da je bila trudna dok se zabavljala sa Džastinom, te da je on insistirao da ona abortira. Podsetimo, u to vreme oboje su tvrdili da su položili test nevinosti, te da se čuvaju za brak.

Dok se bura oko Džastina diže, njegova žena Džesika Bil sve ignorište i u javnosti se pojavljuje uzdignute glave, kao da se to nje ne tiče.

FOTO: Reuters
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Frank Micelotta/PictureGroup for Hulu / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia
FOTO: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
FOTO: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia
FOTO: FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia