RECEPT ZA POHOVANU PILETINU-MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA: Kada probate ovu metodu pohovanja, zaboravićete sve druge
Nema ništa lepše od dobro ispohovanog mesa, svaka generacija voli ovaj način spremanja mesa, a kad naučite ovu metodu pohovanja volećete ga još više
Objavljeno: 20.04.2024. 18:24h
Izvor: Milica Krajnović
Izvor: Milica Krajnović
Za sve ljubitelje pohovane piletine, a verujemo da većina vas jeste, isprobajte ovaj način za pohovanje pilećih šnicli i više ih nikada nećete pohovati na klasičan način, jer em je ukusnije, em mnogo jednostavnije.
Sastojci:
- 500g pilećeg belog mesa
- 1 jaje
- 70ml mleka
- 1 puna kašika soka limuna
- 1 kašičica senfa
- 1/2 kašicice soli
- 1/2 kašičice karija
- 1/2 kašičice bibera
- 1/2 kašičice belog luka u prahu
- 1/2 kašičice suvog bosiljka(ili začin koji volite)
- 1/2 kašičice origana
- 1 kašika ulja
- 100g brašna
- 1/2 kašičice soli,začina,paprike
- Malo ulja za prženje.
Prijatno!
Bonus video: