KRISTEN STJUART U KOMADU SEZONE: Pristaje svakoj dami i čini celokupan izgled LEPŠIM

Glumica Kristen Stjuart demonstrira komad koji je već uveliko hit.

Objavljeno: 12.03.2024. 08:40h
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon modnih nedelja u velikm svetskim metropolama, ništa više neće biti isto.

Dizajneri su prikazali komade i kombinacije koje u svojoj srži, imaju transparentnost ili "golo oblačenje"(naked dressing) što bi bio stručan naziv.

Zvezde su već na revijima pokazale kako bi to trebalo da izgleda, ali i da im takav stil prija. Uzmimo u obzir Elzu Hosk u transparentoj bluzi sa tufnama, ili kombinaciju Kim Kardašijan na reviji Demne za Balensijagu, gde je nosila masivnu bundu sa životinjskim printom i to naravno bez grudnjaka.

Kada se uklopi taj trend sa klasikom, dobija se jedan spoj koji odiše bezvremenošću i koji je istovremeno u toku sa novitetima.

Glumica Kristen Stjuart, učinila je upravo to. Ona je na ulicima Njujorka za promociju svog novog filma ,,Love Lies Bleeding", obukla sivi prsluk bez grudnjaka.

foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odlučila se za skraćeni sivi Tibi prsluk, ostavljen otkopčan, zajedno sa pantalonama visokog struka sa belim kontrastnim šavovima i odgovarajućim kaputom. Za ostatak ansambla, odabrala je srebrnu ogrlicu u obliku lanca i odgovarajuće srebrno prstenje. Od aksesoara je odabrala prošivenu i lakiranu Šanel torbicu koja se slagala sa njenim lakiranim mokasinama Santoni sa resicama.

Kristen Stjuart poznata je po preferiranju odela kada su u pitanju važni događaji, često birajući Šanel sakoe, uparene sa odgovarajućim pantalonama istog brenda. Glumica je inače njihova ambasadorka, tako da taj izbor uopšte ne čudi.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što vas inspirišemo da uradite jeste da prigrlite prsluke za odvanje, koji svim damama pristaje, dok za one odvažnije, ostaje trend golog oblačenja ili transparentne mode.