OdliČan ručak

DŽIGERICA IZ RERNE: Najzdravija priprema obroka za koji se veruje da jača celo telo

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • -1/2 kg juneće džigerice
  • 3 glavice crnog luka
  • 3 jajeta
  • 1 dl mleka
  • So, biber
  • peršun
Foto: Shutterstock
  • Priprema:
  • 1. Luk iseckajte na kockice i dinstajte dok ne postane staklast. Džigericu iseckajte na rezanca debljine pola malog prsta. Dodajte je u izdinstani luk i pržite 10 minuta.
  • 2. To preručite u manji pleh, umutite jaja, dodajte mleko, začine i prelijte preko džigerice. Pecite u rerni na 200 stepeni dok se ne uhvati zlatna korica.

This browser does not support the video element.

OVO JE RECEPT ZA PRAVE SREMAČKE SALČIĆE! Posebnu slast im daje NEOBIČAN SASTOJAK po kome su ovi kolačići dobili ime Izvor: kurir televizija

Poslužite je uz pire krompir ili uz skuvan pirinač i salatu po želji