ČORBA OD SPANAĆA NA KOJOJ SMO SVI ODRASLI: Hranljiva, puna vitamina, a preukusna - NAJBOLJE JE ŠTO SE BRZO PRAVI
Spanać možete da zamenite sa svežom koprivom i dobićete najbolji ručak svih vremena
Objavljeno: 05.03.2024. 14:56h
Izvor: Vanja Milenković
Izvor: Vanja Milenković
Sastojci:
- 200 gr očišćenog spanaća
- 1 kocka putera
- so i suvi začin
- 400 ml vode
- 1.5 kašika brašna + 150 ml mleka
- 1 jaje
- 1 kašika pavlake
Priprema: U dublju šerpu na masnoći predinstati očišćen i iseckan spanać. Dodati vodu i začin i ostaviti da provri. Nakon 10ak minuta, dodajte umućeno mleko i brašno i jedno jaje. Kada provri čorbica, dodajte i kiselu pavlaku. Poslužite toplo.