GOVORILI SU DA JE BEDNA I DEBELA, A SAD NEMA PONOSNIJE ŽENE OD RONALDOVE: "Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje"

Mnogi se pitaju kako je Georgina Rodrigez preko noći uspela i postala jedna od najpoznatijih žena.

Objavljeno: 04.03.2024. 13:01h 15:16h
Foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Georgina Rodrigez ne prestaje da privlači pažnju od trenutka kad je uplovila u ljubav sa slavnim fudbalerom Kristijanom Ronaldom. Ona je uvek izazivala oprečne komentare javnosti jer je preko noći dobila nešto o čemu mnoge žene maštaju.

Luksuzna putovanja, letovi privatnim avionom, raskošne kuće svuda po svetu, milionski ugovori sa poznatim brendovima, najskuplja garderoba, skupoceni nakit i posluga sada su njena svakodnevica, ali Geogrina nikada nije krila da je potekla iz daleko, daleko skromnijeg okruženja i da je sve navedeno za nju nekada bio samo san.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Zavist je osećaj koji uništava ljude jer ih ispunjava mržnjom i gorčinom. Da, ne vole me mnogi, ne vole ni Kristijana, zavist će ih ubiti jer sam bogata", rekla je Georgina Rodrigez, za "San".

Kako je i sama priznala, pre udaje za Ronalda, živela je skromno i radila sve da bi zaradila. Priznala je i da je radila kao čistačica, konobarica, dadilja i da joj to nije bio nikakav problem.

foto: Norbert Scanella / imago stock&people / Profimedia

Ronalda je, prema zvaničnoj priči, upoznala dok je radila u butiku modne kuće "Gucci" i od tada, dospeva u žižu interesovanja.

Evidentno je da Georgini život na visokoj nozi i te kako prija, te se i njen fizički izgled drastično promenio. Mnogi su joj se smejali, govoreći da je debela, te da joj čak ni novac ne može pomoći. Međutim, Georgina je uložila u sebe, toliko, da nikada bolje nije izgledala. Uspela je da skine višak kilograma i zablista na modnim pistama gde je zasenila i mnogo poznatije žene.

"Mnogo sam radila na sebi, na ostvarenju svojih snova, tako da neki misle da sam bogata od rođenja. Radila sam na sebi i napredovala", rekla je Georgina.

foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako je smršala?

- Ujutro jedem francuski omlet sa sokom od pomorandže i kafu sa mlekom. Sredinom jutra jedem bananu ili posle treninga - rekla je ona.

Georgina je bila iskrena i iznela detalje o ostatku obroka tokom dana:

- Za ručak imam pire sa grilovanim mesom ili povrćem. Za užinu ponekad jedem konzerve sa limunom. A za večeru isto kao i za ručak.

"Mašina" za pravljenje para

Veliki broj pratilaca na Instagramu doneo je Gerogini i veliku zaradu, kao i sponzorstva i saradnje. Ako bilo koji brend poželi da sarađuje sa njom, mora da izdvoji čak 8.000 evra po objavi. Veliku pažnju privukla je informacija da joj verenik daje džeparac od 100.000 evra.

FOTO: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Dave Bedrosian / imago stock&people / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

I danas kada je pogledate, čini se da Georgina ima sve, a ne tako davno odrastala je u nemaštini, u skromnoj maloj kući u velikoj porodici. Sredila je svoj život, uprkos onima koji su je sputavali i smejali joj se. Bila je strpljiva da bi došla do cilja, a sada sa ponosom može da kaže "Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje".

Bonus video: