SEDELA JE ZA STOLOM SA NJEGOVOM ŽENOM, A ONDA JOJ JE OTELA MUŽA: Naša pevačica nikad nije krila da je bila LJUBAVNICA

Niko nije imao burniji ljubavni život od Alke Vuice koja je probala sve, da bi danas živela život bez kajanja

Objavljeno: 10.11.2023. 10:31h
Autor:
Foto: Printscreen/Instagram

Alka Vuica danas ima 62 godine i živi život onako kako joj najviše prija. Tako je bilo oduvek, jer je volela koga je htela, ne osvrćući se na druge. Ljubav joj je bila važna i za za nju se borila mimo svih pravila.

Iz te ludačke ljubavi dobila je sina Arijana koji je njena velika podrška i ponos.

Alka je rođena u Puli, a odrasla je na prostorima bivše Jugoslavije. Kao prava Jugoslovenka, ona je putovala i radila i kreativno se usavršavala od Zagreba, pa do Beograda.

Danas živi i radi u Sarajevu, a ubedljivo najveću pažnju i dan danas privlači njen ljubavni život.

foto: Printscreen Youtube / Alka Vuica Official

Sama Alka je pričala da nikad nije bila zaljubljena u ženu, ali da je bila sa ženom i to iskustvo smatra prelepim. Volela je rok zvezde, slikare, književnike i fudbalere.

Pričalo se da joj je prva ljubav bio bubnjar iz Srebrnih krila, Adi Kraselimović. Alka je tada imala 18 godina, a njihova veza je trajala 4 godine.

Posle se zaljubila u Gorana Bregovića koji joj je posvetio par pesama i sa kojim je imala burnu romansu jer su se dugo suptilno prepucavali preko medija.

A onda je došlo do velike ljubavi između nje i Bajage koji joj je posvetio pesme "Zažmuri" i "S druge strane jastuka".

Sina Arijana je dobila iz velike ljubavi sa srpskim slikarom Vukom Veličkovićem, pa iako njihva veza nije potrajala, oni i dan danas funkcionišu kao porodica i zimovanja i letovanja provode zajedno.

Alka je jedina pevačica sa naših prostora koja je javno priznala da je bila ljubavnica oženjenom muškarcu. U pitanju je fudbaler Igor Štimac.

Čitava priča dobila je na značaju, jer je hrvatski fudbaler bio u braku sa nekadašnjom misicom Suzanom Žunić, sa kojom je dobio dve ćerke i sina.

Glasine o Igorovom neverstvu bile su sve učestalije, a Alka Vujica bila je označena kao ljubavnica fudbalera.

Pričalo se da je fudbaler imao brojne afere, ali je ime pevačice bilo javno potvrđeno, te je ona jednom prilikom i govorila o njihovoj vezi:

- Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu.

Na ovu aferu osvrnula se i Suzana otkrivši za medije, kako se osećala kada je shvatila da je Alka Vujica ljubavnica njenog muža:

- Zaista je ponižavajuće shvatiti da ste mnogo puta sedeli u društvu s osobama s kojima vas je suprug prevario, a da vi o tome niste imali pojma. Sve te devojke, a pogotovo Alka, zapravo su mi pomogle da promenim svoj život nabolje. Nakon što sam proživela to poniženje i razočaranje u Igora kao osobu, ne kao u muža, okrenula sam se sebi i svojim hobijima, jer jedino sam tako mogla da sačuvam unutrašnji mir.

Bonus video: