KAD SE SAZNALO DA SPAVA SA ŽENOM I ĆERKOM U ISTO VREME, IZABRAO JE MLAĐU I OŽENIO JE: Ni danas se ne kaju zbog IZDAJE

Slavni glumac Vudi Alen, koji je oženio usvojenu ćerku ni danas se ne kaje zbog izdaje i živi opušteno.

Objavljeno: 05.09.2023. 10:09h 10:12h
Autor:
Kako danas živi glumac koji je oženio usvojenu ćerku, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ovogodišnji Međunarodni filmski festival u Veneciji, 80. po redu, privlači mnogo pažnje iz niza razloga. Mnoge slavne ličnosti pojavile su se na crvenom tepihu, a među njima je i Vudi Alen koji je stigao kako bi predstavio svoj 50. fim Coup de Chance, triler sniman u potpunosti na francuskom jeziku.

Vudi Alen je ponosno prodefilova crvenim tepihom sa suprugom Sun-Ji Previn (50), s kojom je u braku od 1997. godine i s kojom ima jednu od najbizarnijih priča u svetu poznatih. Uprkos brojnim kontroverzama koje ih prate od samog tupanja u vezu, njih dvoje se ponosno drže zajedno. Međutim, čini se da Sun- Ji nije više tako srećna kraj svog dragog budući da je izgubila osmeh i sjaj.

Mnogi komentarišu da je ljubavni par stigla karma zbog svega što su uradili glumici Miji Farou.

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, Sin-Ji Pervin je usvojena od strane glumice Mie Farou i njenog tadašnjeg supruga i muzičara Andrea Previna. U tom trenutku, Mia je imala troj ebiološke i dvoje usvojene dece, a po tadašnjim zakonima nije imala pravo na treće usvajanje deteta koje nije s tla Amerike. Međutim, Previn i Farouova su se potrudili i angažovali da se zakon promeni i uspeli su u svojoj nameri da Sun-Ji postane njihova ćerka. Inače, glumica Mias Frao danas ima 14 -oro dece.

foto: Anna Maria Tinghino / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U svakom slučaju, godinu dana nakon usvajanja devojčice, Mia i Andre su se razveli, a glumica je ušla u vezu s režiserom Vudijem Alenom, koji je usvojio dvoje njene dece: ćerku Dilan i sina Mozesa. Navodno se s njima odmah povezao i, tvrdio je, počeo da ih posmatra kao svoju decu, dok za druge nije preterano mario. U skladu s time, ni Sun-Ji njega nije videla kao roditelja, a kasnije je ispričala da Vudi Alen za nju "nikada nije bio očinska figura", kao i da "nije imala posla s njim" u detinjstvu, piše Glossy.

Štaviše, oni navodno nikada nisu komunicirali, a prvu pravu interakciju imali su kada se Sun-Ji povredila dok je igrala fudbal u 11. razredu i Vudi je ponudio da je odveze u školu. Nakon ove povrede, 1990. godine, Sun-Ji je počela da ide na utakmice Njujork niksa sa očuhom.

foto: Rocco Spaziani / UPI / Profimedia

Niko, međutim, nije slutio šta se sprema: dve godine kasnije, 1992, Mia Farou je u Alenovom domu pronašla golišave fotografije svoje ćerke Sun-Ji. Vudi, u kom trenutku čovek od 56 godina, tvrdio je da je snimio ove fotografjie dan ranije, otprilike dve nedelje nakon što su prvi put imali intimne odnose.

– Dok je bio Mijin dečko, nikada nije spavao kod nas u kući. Nisam ga doživljavala kao očinsku figuru. Naša romansa počela je kada smo zajedno krenuli da idemo na utakmice, što je bila Mijina ideja, jer sam ja bila introvertna, a on tražio društvo za utakmice. Međutim, svoj odnos shvatili smo kao vezu tek nakon što je sve došlo do javnosti, jer smo morali da se zajednički suočimo sa groznim optužbama – ispričala je Sun-Ji.

FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Fonet

Kako kaže Mia Farou, ona je odmah prekinula vezu s Vudijem Alenom, dok on i Sun-Ji tvrde da su Mia i on raskinuli mnogo pre otkrivanja fotografija i njihove veze.

On se 1997. godine oženio 35 godina mladom Korejkom, svojom usvojenom ćerkom, koja posle skandala sa fotografijama više nikad nije progovorila ni reč sa svojom majkom, Mijom Farou.