MIRKA FEDERER U 45. GODINI IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Rodžerovi fanovi joj još nisu oprostili SLIKE U KUPAĆEM KOSTIMU

Mirka i Rodžer Federer viđeni su u Londonu, dok su šuškanja sve glasnija kako najpoznatiji penzioner na svetu traži novi posao

Objavljeno: 17.04.2023. 09:23h 11:14h
Autor:
Mirka i Rodžer Federer, Foto: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rodžer i Mirka Federer viđeni su u Londonu dok se nagađa kako najpoznatiji penzioner traži novi posao. Iako se još uvek ne zna o čemu je reč, obožavaoci poznatog tenisera su primetili da Rodžer izgleda bolje nego ikad. Izuzetno elegantan i zadovoljan šetao je sa svojom ženom obilazeći butike.

S druge strane, Mirka je vidno mršava obučena u bele pantalone, odgovarajuću bluzu i bež jaknu izgledala izuzetno mladoliko.

Ovom prilikom ih nisu pratile njihove ćerke, za koje mnogi kažu da su kopija njihove majke.

foto: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivšu teniserku i suprugu Rodžera Federara bije glas da nije opterećena izgledom, te da je žena bez kompleksa.

foto: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

To je i potvrdila pre par godina kada viđena na plaži u bikiniju, sa vidnim viškom kilograma. Iako je tada uravo rodila njihove blizance, fanovi Rodžera Federara joj to nikako nisu mogli oprostiti.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

"Kako je to sebi dozvolila," kružili su komentari, dok se Mirka nije osvrtala. Ono što o njoj znamo je da je svoju porodicu uvek stavljala na prvo mesto i nikad se nije osvrtala na komentare publike.

Mirka je žena koja zna svoj cilj i prema njemu ide sigurnim korakom. Sam Rodžer je nekoliko puta javno govorio kako je za njegov uspeh zaslužna njegova žena koja ga je gurala ka cilju sa punom podrškom.

foto: Profimedia