SEDA KOSA, ŽUTI ZUBI I STARO NEPREPOZNATLJIVO LICE: Slavna oskarovka pojavila se u prilično zastrašujućem izdanju

Oliviju Kolman nije lako prepoznati u najavi "Velikih očekivanja" u kojoj glumi jednu od glavnih uloga.

Objavljeno: 08.02.2023. 12:26h
Autor:
Slavna oskarovka pojavila se u zastrašujućem izdanju, Foto: Printscreen/youtube

Britanska glumica i oskarovka Olivija Kolman pojavila se u neprepoznatljivom izdanju s potpuno sedom kosom i žutim zubima i to u prvoj najavi za nadolazeću adaptaciju poznatog književnog dela "Velika očekivanja".

49-godišnja Olivija koja glumi tajanstvenu i ekscentričnu gospođicu Havišam u ekranizaciji zasnovanoj na klasiku Čarlsa Dikensa, šokirala je obožavatelje svojom pomalo zastrašujućom pojavom.

Jedna od poslednjih zapaženijih uloga koje je Olivija ostvarila je ona gde glumi kraljicu Elizabetu II. u seriji "Kruna" dok je u stvarnom životu skromna i zazire od glamura koji je okružuje u seriji. Ipak, iako se privatno potpuno razlikuju, Kolman je u seriji verno odigrala kraljicu te je za svoju glumu nagrađena Zlatnim globusom za najbolju žensku ulogu.

Olivija Kolman dobilla je Zlatni Globus za ulogu kraljice Elizabete foto: Printscreen/youtube

Glumica je i 2019. godine dobila i Oskara u istoj kategoriji i to takođe za ulogu britanske kraljice, samo ovoga puta u ulozi Ane u filmu "Miljenica".

Ostao je zapamćen i njen kratki, ali inspirativni govor s dodele u kojem je progovorila i o svom životu pre glumačke karijere.

"Svim devojčicama koje su ispred svojih televizora, nikad ne znate! Nekad sam radila kao čistačica i provela puno vremena sanjajući i zamišljajući ovaj trenutak", poručila je Olivija s pozornice dok je preuzimala Oskara.

Ilovija Kolman dobitnica je Oskara foto: Profimedia