ZANOSNA BAKA

ANDREA JE BAKA ZA KOJU SE "LEPE" FRAJERI: Procvetala je posle RAZVODA, a žene ne prestaju da joj ZAVIDE

Najzgodnija baka Andrea ima savršeno telo na kojem joj mnoge žene zavide, pa čak i one višestruko mlađe.

Objavljeno: 25.01.2023. 10:53h 13:48h
Autor:
Najzgodnija baka Andrea ima savršeno telo, Foto: Printscreen Instagram/andrea__sunshinee

Brazilka Andrea Sanšajn važi za jednu od najzgodnijih baka, zahvaljujući čemu je postala veoma popularna na društvenim mrežama. Atraktivnim izgledom iz dana u dan oduševljava pratioce, a mnogi ne mogu da poveruju da Andrea gazi 6. deceniju.

Svojim izvajanim telom mami muške uzdahe, ali ono nije došlo samo od sebe. Andrea je počela da vežba i da ide u teretanu još od 15. godine, a danas je sve aktivnija. Njeni treninzi su toliko intenzivni da nekada traju i po 8 sati, a veliku motivaciju dobila je kada je postala starija i zrelija, a traumatični razvod bio je okidač.

"Svu svoju tugu i frustracije stavila sam na tegove i tada sam se ponovno počela osećati živom. Odmah nakon što sam uvidela svoj potencijal, otkrila sam fitnes zver u sebi", rekla je.

Razvod je na nju uticao pozitivno, budući da ju je motivisao da ulaže u svoj izgled, a Andrea danas preferira mlađe muškarce, koji joj uglavnom i prilaze.

Takođe se prijavila na prestižno fitnes takmičenje u Velikoj Britaniji, gde je bila favorit za najbolju zadnjicu. Zanimljivo je i da su na pomenutom takmičenju bile prijavljenje devojke koje joj mogu biti ćerke, međutim ona je istakla da nema konkurenciju.

Ova atraktivna baka dobija veliku podršku od ćerke i unuke, dok i njih pokušava da aktivira i motiviše da počnu da treniraju.

FOTO: Printscreen Instagram/andrea__sunshinee
FOTO: Printscreen Instagram/andrea__sunshinee
FOTO: Printscreen Instagram/andrea__sunshinee
FOTO: Printscreen Instagram/andrea__sunshinee
FOTO: Printscreen Instagram/andrea__sunshinee

"Najveća podrška mi je ćerka Džena koja je tako lepa. Tokom zajedničkog odmora vežbale smo na Maldivima i Mikonosu. Ima dobre gene ali joj je potrebno više discipline. Bez napornog rada nema ni rezultata", rekla je ona.

"Vežbala sam i s unukom od devet godina, ona ima odličan potencijal. Verujem da će za sada ona biti moja naslednica, pokazuje interes i voli to što radim, ona je bakin najveći fan, a Henriko, moj 10-godišnji unuk, zadivljen je mojim bicepsima, voli ih dodirivati, ali još nismo trenirali" , dodala je Andrea.