FUDBALER, BLOGER, DIZAJNER... Soraja čeka sina sa BOGATIM BIZNISMENOM, a pre njega je bila sa OVIM MUŠKARCIMA

Soraja Vučelić uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a pre nego što je upoznala bogatog biznismena bila je u vezi sa mnogim poznatim muškarcima.

Objavljeno: 24.01.2023. 15:47h
Autor:
Svi muškarci Soraje Vučelić, Foto: printscreen/instagram

Soraja Vučelić već nekoliko godina je u stabilnoj vezi, a uskoro će se ostvariti i u ulozi majke. Kako je Kurir ekskluzivno pisao, Soraja čeka sina, nedavno je ušla u deveti mesec, a mali krug ljudi je upućen u to da će uskoro postati mama.

Ona od letos živi u Švajcarskoj gde će se i poroditi.

Soraja Vučelić uskoro će se ostvariti u ulozi majke foto: Kurir / Zorana Jevtić

- Kod izabranog lekara je vodila trudnoću, koja je protekla u najboljem redu. Bukvalno je nije osetila. Viđala se samo s najbližim prijateljima, kojima i veruje, i zato se i nije saznalo sve do sada da je u blagoslovenom stanju. Sve je promenila u svom životu i nije želela da u javnosti govori o njenoj trudnoći. Ne znam kako će reagovati kada pročita da se saznalo da će postati mama, jer je to želela da sačuva za sebe i svog partnera. On nije javna ličnost i nema nameru da se eksponira. Važno je da je njima lepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele da sačuvaju za sebe. Zato je i zahtevala da se o njenoj trudnoći ne priča previše. Soraja je srećna i jedva čeka da postane mama, otkrio je upućen izvor.

Sorajin partner nije poznat javnosti foto: printscreen/instagram

Soraja izbegava pojavljivanje u medijima, a prošle godine u avgustu je pričala o svom ljubavnom statusu.

- Ne bih mogla precizno da pričam o tome, ali kao da jesam. Kod mene je problem što ne znam normalno da se zaljubim, večiti sam sanjar, ne znam da budem u normalnom stadijumu zaljubljenosti, već ono, kako se kaže, poludela od ljubavi. Mogu tako da nazovem to stanje. Ovo mi je trenutno najveća ljubav, nema veze s našim prostorima, nije naš čovek, ne može se tako reći. I jeste i nije, rekla je tada Soraja.

Soraja trenutno živi u Švajcarskoj foto: printscreen/instagram

Sorajini bivši momci

Identitet njenog partnera nije poznat - reč je o bogatom preduzetniku s kojim je poslednjih godina u ljubavnoj vezi i koji navodno drži klub van granica Balkana. Podsetimo, u avgustu 2019. pisalo se o njenom vereniku, ruskom blogeru i biznismenu Kurbanu Omarovu, koji je bio oženjen ruskom TV voditeljkom i glumicom Ksenijom Borodinom.

RUSKI BIZNISMEN

Njegovu sliku tada je na Instagramu podelila Ana Korać, koja je tagovala Soraju i napisala: "Konačno i ja da upoznam zeta".

U više navrata šuškalo se da je Soraja bila u emotivnim vezama sa različitim biznismenima, ali i sa jednim zadrugarom.

Soraja je bila u vezi sa ruskim blogerom foto: Printscreen/instagram

VLADIMIR TOMOVIĆ

Naime, kada je Soraja 2011. učestvovala u "Velikom bratu" javnost je brujala o tome da se pre rijalitija viđala sa Vladimirom Tomovićem, koji je takođe učestvovao u pomenutom rijalitiju. Ipak, Vučelićeva je u više navrata demantovala navode da je bila u vezi sa Tomovićem.

SRPSKI FUDBALER

2016. u medijima se pojavila vest da je Soraja završila u hitnoj pomoći nakon što ju je nožem ranio bivši dečko, fudbaler Stefan Mihajlović. Ona je nakon incidenta koji se dogodio u njegovom stanu po povratku iz noćnog provoda istakla kako je bila reč o spletu nesrećnih okolnosti kada je zadobila posekotine po stomaku, grudima i vratu. Ipak, tvrdila da je Stefan nije namerno povredio nožem, te da nije prvi put.

Soraju je navodno povredio bivši dečko fudbaler Stegan Mihajlović foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Nije on imao nameru da me povredi. Događalo nam se to i dok smo bili u vezi, da se gurkamo i sve se završi na sličan način. Naravno sve je to bila šala, kao što se i sada dogodilo. Dobro sam i sve je u najboljem redu. Zaista ne bih da se zbog ovoga diže prašina - rekla je Soraja tada.

Soraja je bila u vezi sa Stefanom Mihajlovićem foto: Zoran Jevtić/Kurir

MISTERIOZNI MUŠKARAC SA DUGOM KOSOM

Muškarca u kojeg je bila zaljubljena Soraja je pokazala na Instagramu, ali njegov identitet nikada nije u potpunosti otkrila.

- Srećan rođendan ljubavi moja. Volim te, napisala je Soraja na slici 2017. godine kada je proslavljala njegov rođendan. Ona je objavila njegovu sliku i javno mu čestitala rođendan, dok mu je lice prekrila emotikonom.

Soraja je bila u vezi sa misterioznim muškarcem foto: printscreen/instagram

FILIP PLEJN

2018. mediji su Soraju povezivali i sa poznatim dizajnerom Filipom Plejnom. Domaći mediji pisali su da se par navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja iz Amerike.

Soraja i Plejn su viđeni kako zajedno ulaze u prestižni japanski restoran u Milanu, iz kojeg nisu izlazili nekoliko sati, a večerali su uz muziku i vino.

"Otkad je proradila hemija između Soraje i Filipa, njih dvoje se ne odvajaju. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja iz Kalifornije, a ona mu se svidela na prvi pogled, pa su varnice odmah proradile. Razgledao je njene fotografije koje je objavljivala na Instagramu, pa je odmah počeo da je zivka i da joj šalje poruke", rekao je neimenovani izvor "Srpskom telegrafu i dodao" da se par prvo dopisivao, a onda dogovorio i susret.