"BILA SAM NAJJADNIJA KADA SAM BILA NAJMRŠAVIJA" Proglašena je ženom s najlepšim telom, a danas je osuđuju jer se ugojila

Poznata manekenka Keli Bruk, proglašena je za ženu sa najlepšim telom, a evo kakao danas izgleda.

Objavljeno: 09.01.2023. 18:14h 18:16h
Autor:
Kako danas izgleda žena koja je imala najlepše telo na svetu?, Foto: Profimedia

Keli Bruk, manekenka, glumica i vlasnica savršenog tela prema istraživanju iz 2016., prisetila se prošlosti i izjavila da je "bila najjadnija kad je bila najmršavija". Dodala je i da se tek sad, s 43 godine, oseća prijatno u svojoj koži.

"Mene su fotografisali skoro svakog dana života i zaista mogu da vidim dokaze tih nesrećnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: 'Oh, tada sam bila stvarno mršava', a onda se setim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo", rekla je nedavno Keli za britanske medije.

Keli Bruk proglašena je za ženu sa najlepšim telom foto: Profimedia

"Kad prolaziš kroz raskide i teške životne periode, to ti se odrazi i na ishranu. Najjadnija sam bila kad sam bila najmršavija", dodala je. Tvrdi da joj se samopouzdanje popravilo otkad je u braku s Džeremijem Parisijem.

"Nije slučajnost da sam najsrećnija u svom telu sad kad sam udata, kad radim ono što volim s ljudima koji su mi dragi, kad sam nešto starija i zrelija i kad je generalno u mojoj porodici sve dobro i svi su zdravi", zaključila je.

Keli Bruk tvrdi da ranije nije bila zadovoljna svojim izgledom foto: Profimedia

Podsetimo, 2016. godine stručnjaci su na osnovu njihovih ličnih preferenci, došli do "idealnih dimenzija" po kojima bi žensko telo trebalo da bude visoko 1,68 santimetara, a obimi grudi, struka i kukova trebalo bi da su 99 x 63 x 91 santimetar, što se tačno podudara sa merama slavne glumice.

Međutim, uprkos tome što je naučno dokazano da ima "najsavršenije telo na svetu", Bruk je nebrojeno puta bila žrtva podsmeha i negativnih komentara.

Primera radi, Bruk, čije je pravo ime Keli En Parsons još 2017. godine objavila je fotografiju u bikiniju ispod koje su ljudi ostavljali više nego zlobne komentare nazivajući je "kitom" i optužujući je da se previše ugojila.

Kako je Keli izgledala kada je proglašena za "vlasnicu" savršenog tela i kako izgleda danas pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Photo 12 / Alamy / Alamy / Profimedia
FOTO: DFY / KCS Presse / Profimedia
FOTO: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia
FOTO: Timmie / Goff Photos / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia