KO JE NAJMISTERIOZNIJA ŽENA HRVATSKOG FUDBALERA? Venčali su se 2 puta, a prirodnu lepoticu slava uopšte ne interesuje

Žena hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, Anita, supruga bodri sa tribina u Kataru, što je bilo jedno od retkih pojavljivanja u javnosti.

Objavljeno: 13.12.2022. 21:57h
Autor:
Ko je najmisterioznija žena hrvatskog fudbalera?, Foto: Printscreen/instagram

Reprezentacija Hrvatske večeras igra utakmicu protiv Argentine u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru. Zbog uspeha koji su do sada postigli regionalna, ali i svetska javnost sve više se interesuje za privatni život "Vatrenih".

Žene hrvatskih fudbalera podjednako su zanimljive i atraktivne, kao i supruge naših reprezentativaca, a ima i onih koje ne vole da se preterano eksponiraju u javnosti. Već smo pisali o ženi Luke Modrića, a još jedna dama veoma je slična njoj, po tome što je prilično tajanstvena kada je reč o njenom privatnom životu.

U pitanju je Anita Lovren, supruga Dejana Lovrena, koju hrvatski mediji opisuju kao najmisteriozniju među suprugama njihovih reprezentativaca.

Dejan Lovren jedan je od najboljih fudbalera hrvatske reprezentacije foto: Printscreen/instagram

Crnokosu Anitu Lovren je upoznao 2005., kad mu je bilo samo 16 godina, a uz kratak prekid malo pre venčanja, par je zajedno sve do sad.

Par se, slično kao naš selektor Piksi i njegova supruga Snežana, venčao dva puta. Prvi put su u tajnosti stali pred matičara u junu 2012. godine, a Anita je tad bila trudna s njihovim prvim detetom.

Lovren, koji je tada imao 23 godine, nije krio oduševljenje što će postati otac i srećne vesti je ubrzo podelio na društvenim mrežama.

Godinu dana kasnije usledilo je i crkveno venčanje, u junu 2013., a tom je prilikom s njima bila njihova prva ćerkica Elena koja je tad imala 10 meseci. Venčanje se održalo u crkvi Majke Božje Remetske, a slavlju je prisustvovalo preko 300 zvanica.

Drugo dete, sinčića Josipa dobili su 2015. godine, a Lovren ni tad nije skrivao emocije i oduševljenje.

Anita nema društvene mreže i ne hvali se skupim krpicama poput ostalih žena fudbalera, a mnogi su tokom retkih pojavljivanja u javnosti primetili da se od udaje za Dejana do danas nije ni malo promenila.