da li je prepoznajete?

DEČKO IZ RIJALITIJA JOJ JE POGINUO, A LUDO JE VOLELA SEVERININOG BIVŠEG: Fatalna voditeljka sad živi u luksuzu u Americi

Gde je sada i šta radi Jelena Žeželj posebno, čini se, zanima pripadnike jačeg pola, koji nisu mogli da odole njom seksepilu!

Objavljeno: 08.12.2022. 13:55h 14:07h
Autor:
Gde je sada i šta radi Jelena Žeželj?, Foto: Printscreen Facebook / Jelena Žeželj

Javnost je za Jelenu Žeželj saznala kroz prvi rijaliti na našim prostorima - "Veliki brat", kada se pojavila u njemu 2008. godine. Odmah je svojim atraktivnim izgledom privukla pažnju medijia, te se posle nekoliko sezona ponovo pojavila u ovom TV formatu. Potom je postala voditeljka, a onda su joj skandali i velika tragedija promenili životni put.

Naime, kada je po drugi put ušla u rijaliti, stupila je u vezu sa jednim od učesnika Stevanom Zečevićem Zekom, koji je ubrzo nakon napuštanja čuvene kuće poginuo u saobraćajnoj nesreći sa još dvoje takmičara - Zoricom Lazić i Elmirom Kuduzovićem, kada su na putu Obrenovac-Šabac automobilom sleteli u reku.

Dok je bila pred kamerama 24h, ponašala se pristojno, te nije bila deo nikakvih situacije koje danas svakodnevno gledamo u takvoj vrsti programa. Ipak, naslovne strane su bile prepune njenih eksplicitnih fotografija čim je izašla iz rijalitija.

- Zaslužujem da učestvujem u "Velikom Bratu" baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih - rekla je Jelena.

Njena prva velika ljubav, kako je isticala, bio je Igor Kojić, bivši Severinin muž. Međutim, čim je objavila vezu sa njim, par dana nakon toga u javnost je procureo njen intimni snimak, koji je bio i razlog kraha njihove romanse.

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo - rekla je svojevremeno nekadašnja voditeljka.

Jelena naglašava da je veoma ponosna na svaki korak u životu, jer joj je pomogao da postane to što jeste danas - srećna žena i majka.

- Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gde jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspeha. Nikada me nije bilo sramota da pitam kada nešto ne znam, odlazila sam redovno na časove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli da izostanu - govorila je ona kada se zaposlila kao voditeljka emisije „Ekskluziv“, međutim voditeljka karijera bila je kratkog daha.

Ljubav ju je odvela na drugi kontinent - Ameriku, gde njen sadašnji suprug Nemanja Seleš radi kao profesor na fakultetu. Jelena sa Nemanjom već godinama uživa u skladnom braku i vodi život na vrlo visokoj nozi. Posvetila se porodici i odgajanju njihove dece - sina Stefana i ćerke Mie.