PREVARIO JU JE SA 80 ŽENA, A OPET MU JE SVE OPROSTILA: Sažaljevaju je, nazivaju "jadnicom", dok on spava sa 3 ljubavnice

Latino zavodnik Vilijam Levi suprugu je prevario sa preko 80 žena, a ona je ipak rešila da njihovoj ljubavi da još jednu šansu

Objavljeno: 06.12.2022. 10:13h 10:38h
Autor:
Slavni lepotan pomirio se sa ženom koju je prevario 80 puta, Foto: Tania Coetzee / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvezda latino sapunica, Vilijam Levi i njegova supruga Elizabet Gutjerez navodno su se pomirlili, iako ju je on do sada prevario sa preko 80 žena.

Kako španski mediji prenose par je viđen u Sevilji, gde slavni lepotan radi na novom projektu, a izvori tvrde da su delovali srećno i zaljubljeno.

Par je najpre uživao na večeri sa prijateljima, a na mrežama su delili fotografije sa istih mesta, gotovo kao da se i ne skrivaju.

Međutim, ni Vilijam ni Elizabet nisu komentarisali navode o pomirenju. Zapravo, prošlo je nekoliko meseci od kako je Levi zamolio medije da ga ne pitaju za Elizabet, međutim, taj stori je brzo izbrisao. Oni su u januaru ove godine obelodanili da se razvode, što su saopštili zajednički:

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da prekinemo našu vezu, ali ćemo i dalje biti divna porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci".

Vilijam Levi navodno se pomirio sa suprugom foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Tada su mnogi pružili podršku Elizabet koja je Leviju praštala sva neverstva. Govorili su da se "konačno dozvala pameti", i da nije više "jadnica koja sve prašta nevernom mužu". Međutim, iako je do sada par viđen zajedno, ali uvek u društvu dece, ovo je prvi put da su njih dvoje bili bez naslednika, što je, logično, probudilo govorkanja o pomirenju.

Podsetimo, Vilijam Levi i Elizabet Gutjerez poznaju se 19 godina, a vezu su otpočeli u rijalitiju. Kasnije su se venčali i dobili dvoje dece. Međutim, od samog početka odnosa par su pratile priče o neveri.

Vilijam Levi suprugu je prevario sa preko 80 žena foto: Profimedia

Glumac je poznat kao veliki ženskaroš, a bilo je navodno perioda i kada je spavao nedeljno sa tri različite žene i vodio paralelne veze. Spominjale su se i njegove koleginice, od kojih su neke javno progovorile o aferi.

Ipak, i kada su medije preplavile fotografije sa drugim ženama, Elizabet ga je branila i pravdala. Prešla mu je i preko optužbi da je zaveo maloletnicu, a konačnu crtu je podvukla kada se pojavila informacija da je bio sa mladom ćerkom slavnog producenta Rejnalda Lopeza.

Vilijam Levi važi za velikog ženskaroša foto: Profimedia

Tada je Gutjerezova odlučila da ipak mora da ostavi nevernog muža, ali se sada čini da je ipak ljubav jača od svega, te da su odnosu dali novu šansu, a da li u pričama ima istine i da li će ovog puta glumac ipak biti veran, ostaje da vidimo.