MILJENIKA ŽENA OSTAVILA JE ZBOG JEZIVE SEKTE: Verovala je da je Isusova sestra, a na kraju je svima uništila živote

Mišel Hunciker bila je prva supruga Erosa Ramacotija koja je svojevremeno bila član sekte o čemu je nedavno prvi put detaljnije progovorila.

Objavljeno: 13.10.2022. 12:00h 12:03h
Autor:
Životna priča slavne lepotice kojoj je sekta uništila brak, Foto: Profimedia

Mišel Hunciker, 45-godišnja voditeljka i manekenka je bivša supruga Erosa Ramacotija, a život joj se raspao kada je postala članica sekte. Nedavno je Mišel o celom iskustvu odlučila da progovori, a tom prilikom je otkrila i sočne detalje o svom privatnom životu.

Naime, italijanska lepotica bila je najveća Erosova ljubav, ali ni to nije pomoglo da je izbavi od zloglasnog kulta "Ratnici svetlosti" i spasi njihov brak. Eros je i dan danas jedan od najvoljenijih pevača na svetu, a za njim uzdišu brojne obožavateljke, a Mišel je bila ljubav njegova života koja mu je slomila srce.

Mišel je Erosa ostavila zbog sektefoto: Profimedia

Mišel i Eros su se venčali, a zatim razveli nakon 11 godina braka 2009. Danas imaju 25-godišnju ćerku Auroru, a ni velika ljubav ni porodica nisu uspeli da ih spasu od kraha braka.

Za sve je bila kriva Mišel i njena opsednustost sektom "Ratnici svetlosti", koja ju je opčinila i uverila da je za nju najbolje da napusti sve bitne ljude i krene u novi, religijom ispunjen život.

Sekta joj je uništila privatni život i odvojila ju je od porodice i prijatelja. S majkom nije pričala četiri godine, a izgubila je i supruga. Poštovala je stroga pravila kulta sekte pa se godinama nije upuštala ni u seksualne odnose, a oni su ju iskoristili finansijski i uzeli joj mnogo novca.

U razgovoru za nemački "Stern" je rekla da su je uverili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Manekenka nije samo u to poverovalo, već i u priče da se pica pravi od "demonskih sastojaka" pa je postala veganka kako se ne bi izlagala "zloj hrani".

Mišel je godinama bila član okrutne sekte foto: Profimedia

"Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala je svog brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli da čuju za nju pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da se to dogodilo u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim plećima", ispričala je Mišel.

Seksta joj je uništila brak i životfoto: Profimedia

Mišel je otkrila da je pala pod uticaj sekte u trenucima kada je osećala da njen brak s Erosom propada zbog česte razdvojenosti, a zbog stresa i tuge je počela da joj opada kosa. Zbog toga je potražila pomoć terapeutkinje s kojom se ubrzo i sprijateljila, a ona je bila članica "Ratnika svetlosti" koja ju je u sve i uvukla.

Manekenka nije shvatila odmah da je reč o sekti. "Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji žele da mi naude", prisetila se Mišel.

Sekta je manekenku okrenula i protiv njenog tadašnjeg supruga Ramacotija što je na kraju rezultiralo razvodom. Naime, uverili su je da je pevač u prošlom životu bio rimski vojnik zbog kojeg je bila siromašna i da mora što pre da se odvoji od njega.

Eros je nakon nekog vremena saznao što se dešava s Mišel i dao joj je ultimatum da odabere sektu ili njega. Ona je izabrala sektu i tako presudila njihovom braku.

Mišel je napokon napustila sektu godinama kasnije, a ponovo je pronašla ljubav s italijanskim preduzetnikom Tomasom Trusardijem. Venčali su se 2014. godine, a ubro su dobili dve ćerke Sole (8) i Selest (7), ali ovog proleća razvela se i od njega, ali ovaj put nije bio u pitanju kult već kako je navela nepomirljivih razlika. Ipak, nedavno su mediji preneli vest da par razmišlja o pomirenju.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

FOTO: Printscreen/instagram/therealhunzigram
FOTO: Printscreen/instagram/therealhunzigram
FOTO: Printscreen/instagram/therealhunzigram
FOTO: Printscreen/instagram/therealhunzigram
FOTO: Printscreen/instagram/therealhunzigram
FOTO: Printscreen/instagram/therealhunzigram
FOTO: Printscreen/instagram/therealhunzigram
FOTO: Printscreen/instagram/therealhunzigram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia