rešene dileme

UMRLICA KRALJICE ELIZABETE JE MNOGO TOGA OTKRILA: Zna se uzrok smrti, ali i ko je zaista bio uz nju u POSLEDNJEM MINUTU

Najzda je objavljen pravi uzrok smrti kraljice Elizabete II!

Objavljeno: 29.09.2022. 19:29h 23:04h
Autor:
Koji je pravi uzrok smrti kraljice Elizabete II?, Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta II umrla je od starosti zvanično je potvrđeno! A javnost je danas dobila još jednu priliku da oda počast preminulom monarhu, kako je u zamku Vindzor otvorena kapela u kojoj je sahranjena od 19. septembra.

foto: Profimedia

Državna evidencija Škotske objavila je deo izvoda iz matične knjige umrlih kraljice Elizabete u kojoj jasno stoji da je glavni uzrok smrti bila starost, iako se u medijima spekulisalo brojnim drugim mogućnostima. Takođe, u umrlici je istaknuto da je preminula u 15.10 h po zapadnoevropskom vremenu u dvorcu Balmoral, što ukazuje na to da je javnost za ovu tužnu vest saznala tek nekoliko časova kasnije.

foto: Privatna arhiva

Takođe, informacije koje su danas objavljenje potvrđuju činjenicu da je samo najstariji sin kralj Čarls III bio uz svoju majku u njenim poslednjim trenucima 8. septembra.

foto: Profimedia

Iako se pisalo da je u tim momentima uz kraljicu bila i princeza Ana, ispostavilo se da nije tačno, jer sledeći podaci govorre drugačije - avion u kojem su bili prinčevi Vilijam, Edvard, Endru i prineza Ana sleteo je na aerodrom u Aberdinu u 15.52h, a oni su u Balmoral stigli u 17.11 h.

foto: Privatna arhiva

Sa druge strane, avion kojim je Hari otputovao u Škotsku poleteo je sa aerodroma Luton tek u 17.35 h. A dok je on još bio u putu, Palata je potvrdila kraljičinu smrt u 18.31 h. Vojvoda od Saseksa stigao je na imanje u 19.52 h.

foto: Profimedia

Iako se u početku isticalo da je samo Hari propustio šansu da se oprosti od svoje bake, ovaj dokument je otkrio da je tu priliku imao samo sadašjni kralj Velike Britanije Čarls III.