urnebesno

BIZARNA REAKCIJA DIKAPRIA NAKON ŠTO GA JE DODIRNULA ŽENA STARIJA OD 25 GODINA: Izraz njegovog lica govori više od reči

Reakcija Leonarda Dikapria nakon što ga je slučajno dodirnula starija žena je urnebesna. Slavna pevačica je u tom trenutku imala 30 godina, te je Dikaprio možda zato imao takvu grimasu.

Objavljeno: 08.09.2022. 11:20h 13:58h
Autor:
Leonardo Dikaprio imao je čudnu grimasu nakon što ga je dodirnula pevačica starija od 25 godina, Foto: Profimedia

Slavni glumac Leonardo Dikapio u poslednje vreme puni noivinske naslove zbog raskida dugogodišnje veze sa manekenkom Kamilom Morone.

Cela situacija ne bi privukla veliku pažnju, niti bi bila toliko zanimljiva da se nisu obistinile spekulacije i tvrdnje o njegovim bizarnim ljubavnim pravilima.

Naime, veruje se da glumac ne može da bude sa devojkom starijom od 25 godina, a njegova devojka Kamila, upravo je napunila 25, nakon čega je ostavljena.

foto: Profimedia

Već je počelo da se piše da je Dikaprio našao zamenu za Kamilu, dok je jedan video snimak postao hit.

Naime, radi se o dodeli Oskara, 2016. godine kada je pevačica Lejdi Gaga prošla pored njega i dotaknula ga. U prvom planu bila je njegova čudna reakcija. Podsetićemo da je pevačica u tom trenutku imala 30 godina, što se kosi sa njegovim standardima kada je izbor žena u pitanju.

foto: Profimedia

Nakon što ga je pevačica slučajno dodirnula, dok je bila u prolazu, glumac je napravu urnebesnu facu, koja pokazuje da je zgrožen.

Inače, Dikaprio je svoju, sada već bivšu ljubav Kamilu upoznao kada je imala 12 godina, posredstvom slavnog glumca Al Paćina. Nakon što je Kamila stasala u devojku, glumac je ubrzo uplovio u ljubavnu vezu sa njom. Čini se da je u tom trenutku bila odlična prilika za njega, jer je bila veoma mlada. Ipak, sudeći prema dosadašnjem ljubavnom iskustvu slavnog glumca, ishod njihove veze bio je očekivan.