OTKRIVAMO OMILJENE PARFEME SLAVNIH SRPKINJA: Saznajte kako mirišu Karleuša, Nataša, Ana Ivanović, Ceca, Jelena Đoković..

Da li ste se ikada upitali koje parfeme vole poznate Srpkinje? U nastavku otkrivamo njihove omiljene mirisne note...

Objavljeno: 12.08.2022. 14:34h 14:10h
Autor:
Foto: instagram

Znamo da su ukusi različiti i o njima ne treba raspravljati, ali sigurni smo da gotovo svaka žena ima svoju omiljenu mirisnu notu kojoj se redovno vraća bez obzira na trendove, pa tako i naše poznate žene.

Lista parfema koje žene u Srbiji koriste je spoj svega onoga što se traži od mirisa koji ostaje na koži ceo dan. U nastavku smo izdvojili omiljene parfeme naših poznatih dama...

Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša

Postoje ljudi koji i pored novolansiranih mirisa na tržište, ostaju verni omiljenom parfemu koji koriste godinama, a jedna od njih je i Nataša Bekvalac.

foto: Printscreen Instagram / Bekvalceva

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac se slažu oko jednog izbora, a to je svakako Chanel-ov ljubimac - Coco Mademoiselle. To je dvostruka kompozicija koja meša svežinu citrusa s senzualnim talasom sofisticiranog pačulija, notama specifičnim za Chanel.

foto: Instagram Printscreen / Karleusastar

Drugi favorit Nataše Bekvalac je ženstven i cvetan miris "Le Parfum" od Elie Saab.

Milica Pavlović

Za razliku od Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše, Milica Pavlović često menja parfeme jer joj, kako kaže, brzo dosade, pa tako na svojoj kozmetičkoj polici poseduje pravu malu kolekciju mirisa. Trenutno koristi Narciso Rodriguez.

foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić poseduje u dva favorita među parfemima. Influenserka je kao drugi omiljeni parfem izdvojila unisex miris Lancôme - Figues & Agrumes koji ostaje tokom celog dana na koži, a kao drugi je navela jedan od popularnijih letnjih mirisa D&G Light Blue koji je savršen za sve koji vole cvetno-voćnu kombinaciju.

foto: Profimedia

Zorannah

Naša poznata influenserka Zorannah pored parfema iz svoje kolekcije, često koristi slatkaste parfeme.

Što se tiče omiljenih blogerkinih, tu preovladava nota vanile: Lolita - Lempicka i Acqva e Zucchero, koji je uzgred unisex.

Emina Jahović

Za razliku od influenserke, Emina Jahović se ne odvaja od parfema iz svoje kolekcije, a reč je o Yaemina - Closer voćnom mirisu baziranom na notama orhideje i vanile.

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dragana Mićalović

Glumica Dragana Mićalović već godinama koristi Creed - Aventus for Her, osnaživajući, samouveren, očaravajući i neodoljiv voćno – sveži parfem.

foto: Kurir/Dragana Udovičić

Ana Ivanović

Teniserka Ana Ivanović je jednom prilikom otkrila u kakvim mirisnim notama uživa.

- Moj izbor je najčešće "Creed - Love in White". Osvežavajuć je i idealan za leto. Volim i mirisne kolekcije Toma Forda i Narcisa Rodrigesa, koje su malo jače, pa ih obično nosim u večernjim satima, rekla je Ana jednom prilikom.

foto: Profimedia

Jelena Đoković

S obzirom na zdrav način života koji vodi, Jelena Đoković je, za razliku od prethodnih dama, poslednjih godina privržena postojanim alternativama parfema - esencijalnim uljima koja, po svojoj jačini, pružaju miris najsličniji parfemu.

foto: Profimedia

Ceca

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović poput nekih njenih koleginica voli Chanel parfeme.

foto: Kurir / Dragana Udovičić

- Iako sam do sada lansirala dva parfema, omiljeni su mi oni kuće “Chanel”. Najčešće stavljam “Coco Mademoiselle”, rekla je pre nekoliko godina za domaće medije.