KAKO JE ALMA POSTALA 23. ŠEIKOVA ŽENA: Napustila karijeru pevačice i zaputila se u Dubai

Alma Tucaković nikad nije krila da je otišla u Dubai da nađe bogatog šeika i da živi u luksuzu. "Ne želim više da pevam, jer sam se uverila da postoji bolji život koji mogu da izgradim," rekla je tada

Objavljeno: 11.08.2022. 08:00h 09:53h
Autor:
Foto: Pritnscreen/youtube

Bosanska pevačica Alma Tucaković podigla je prašinu sa pričom da se udala za šeika u Dubaiju, te da mu je postala 23. žena.

Još 2014. godine je navel ada se preselila u Dubaji i da tamo uživa u životu, a da se karijeri pevačice ne vraća-

"Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze," rekla je tada Alma.

Svima je bilo čudno što Alma ne krije da je dvadeset i neka žena svom suprugu, a govorkanja da to nije istina pokrenula je i njena izjava:

"Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno," izjavila je, navodno, svojevremeno Alma koja je poznata po hitu "Bezobrazno".

Iako su se ranije pojavljivale njene izjave za bosanske medije u kojima se navodilo da uživa u izobilju ona sada tvrdi drugačije.

"Alma se jeste odselila u Dubai, ali od šeika ni traga ni glasa," rekla je pre nekog vremena.

"Ljudi su ludi... Do šeika ne može doći ni njegova rođena mati," pričala je tada Alma.

foto: instagram

Ona je dodala i kako je u Dubai otišla da završi škole šminkanja i menadžment, te da je jedno vreme radila i kao menadžer salona. Bila je jako aktivna na društvenim mrežama, redovno delila fotografije iz teretane kao i trenutke njene svakodnevice, ali, odjednom, sve to je stalo.

Osvanula je samo jedna objava u kojoj stoji: "Svi čekaju da pogrešiš, bog te čeka da se pokaješ".

FOTO: Pritnscreen/youtube
FOTO: Pritnscreen/youtube
FOTO: Pritnscreen/youtube
FOTO: Pritnscreen/youtube
FOTO: Pritnscreen/youtube
FOTO: Pritnscreen/youtube
FOTO: instagram
FOTO: instagram
FOTO: instagram