koji je vaš?

OMILJENI PARFEMI POZNATIH DAMA SA STILOM: Rijana voli voćne i jake, dok Megan Markl ne izlazi iz kuće bez jednog mirisa

Otkrivamo vam omiljene parfeme poznatih dama, bez kojih ne mogu da zamisle dan...

Objavljeno: 09.07.2022. 22:37h 11:02h
Autor:
Foto: Profimedia

Za prvi utisak parfem je jedna od presudnih stvari, miris se veoma teško zaboravlja. Zato i poznate dame vrlo pažljivo biraju svoje omiljene bočice, jer reflekutju i njihov lični ukus.

Evo koje najviše vole!

Anđelina Džoli

Anđelina voli note bergamota, ruže, sandalovine vanile i jasmina, baš kao što je i Black Bvlgari parfem. Poznato je i da je svojevremeno bila i zaštitno lice ove kuće.

foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM/

Rijana

Slatko, voćno, jako – to je za pop zvezdu Rijanu prava mešavina koja treba da se nađe u parfemu. Zato se u njenom izboru nalaze Escada Moon Sparkle koji je pravi letnji miris, njen parfem i Sanrio (Hello Kitty) Momoberry.

foto: SCREENSHOOT/COUCOUSHOP.COM

Megan Markl

Megan obožava parfeme. Ona je čak i priznala da bi se odmah vratila nazad kući ako bi zaboravila da stavi parfem pre izlaska. Preferira britanske proizvođače parfema, a omiljena dva su joj Wild Bluebell i Wood Sage & Sea Salt iz linije parfema Džoa Malonea.

foto: SCREENSHOOT/NET-A-PORTER.COM

Rouzi Hantington-Vajtli

Ako pratite Instagram ove lepotice, mogli ste da saznate da je ona prosto zaluđena parfemima. Ipak, jedan od njih je favorit u njenoj kolekciji. To je Byredo-v Gypsy Water.

foto: SCREENSHOOT/NET-A-PORTER.COM

Adel

Adel je svojevremeno rekla da nikad ne bi reklamirala parfem koji sama ne koristi. Zanimljivo je da ona od svoje petnaeste godine kupuje samo jedan parfem, Dior-ov

foto: SCREENSHOOT/ DIOR.COM

.

Kejt Midlton

Omiljeni brend joj je Illuminum, britanski brend elitnih parfema osnovan 2007. godine. Njen izbor je parfem koji se zove White Gardenia Petals koji je nosila na venčanju.

foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM

Nikol Kidman

Ona voli da pravi jedinstvene mešavine eteričnih ulja, a omiljeni parfem joj je Angel od Tieri Muglera. Uključuje note nergamota, tropskog voća, vanile, karamele i pačulija. Prvi put je proizveden 1992. godine i ima ga i danas.

foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM

Penelope Kruz

Postala je novo lice legendarnog parfema za žene od Lancome-a. U jednom intervjuu j erekla da ne izlazi iz kuće bez par kapi ovog parfema još od kad su joj ga roditelji prvi put poklonili za 13. rođendan. Cvetnog je mirisa, a dominiraju arome ananasa, breskve, ljiljana i ruže.

foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM/

Kameron Dijaz

Omiljeni joj je brenda Clinique koji se proizvodi još od 1997. godine. Cvetno-voćna kategorija je u pitanju i to mešavina jabuke, šljive i bergamota. U središnjoj noti se nalazi miris frezije, ruže, ljiljana i orhideje.

foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM/

Sandra Bulok

Poznato je da je stil šarmantne glumice Sandre Bulok veoma jednostavan i elegantan, a tome takođe svedoči i njen odabir parfema. "Moj omiljeni parfem oduvek je bio Christian Dior Dune. „Ima vrlo karakterističan miris i podseća me na dom i drage osobe. Osećam se sigurno kada ga nosim. Miriše poput svežeg morskog vazduha prožetog divnim cvetnim tonovima.

foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM/