IZNENAĐENJE

IZNENAĐENJE NA PROSLAVI PLATINASTOG JUBILEJA KRALJICE ELIZABETE: Ovaj TAJNI GOST iz Holivuda izazvao totalnu pometnju!

Pojavio se juče u Vindzoru pred proslavu Platinastog jubileja kraljice Elizabete II i izazvao ogromnu pometnju među meštanima, a zatim na sceni pripredio spektakl, dostojan samom događaju.

Objavljeno: 16.05.2022. 16:35h 16:41h
Autor:
Foto: Profimedia

U Vindzoru je juče organizovana konjička predstava "Royal Windsor Horse Show" na kojoj je prisustvovala slavljenica kraljica Elizabeta II (96), koju odavno nismo videli ovako srećnu i ushićenu.

Predstava je bila u okviru obeležavanja Platinastog jubileja britanske kraljice odnosno njenih 70 godina vladavine. Program će trajati do četvrtka uveče i početak je serije proslava.

Elizabeta II dočekana je ovacijama kada je ušetala u arenu. Praćena je aplauzom dok je sa groficom i grofom od Vaseksa prilazila kraljevskoj loži. Iako ima probleme sa pokretljivošću zbog kojih je morala da otkaže niz javnih nastupa, nije želela da propusti jučerašnji javni događaj.

foto: Profimedia

Tajni gost iz Holivuda

Domaćin konjičkog šoua bio je jedan od najpoznatijih i najuticajnijih holivudskih glumaca Tom Kruz koji je priredio veliko iznenađenje kada se pojavio juče u Vindzoru. Bio je ležerno odeven, a okupljene je pozdravio prepoznatljivim osmehom.

foto: Profimedia

Tokom jučerašnjeg dana nije bila poznata uloga holivudskog glumca na važnoj svečanosti. Ali ju je nagovestio voditelj i novinar Alan Tičmarš, koji je takođe vodio program, a koji je nedavno u šali postavio pitanje:

"Da li će Tomu Kruzu smetati ako bude bio u mojoj sceni?".

Tom Kruz je pre izlaska na scenu rekao šta misli o kraljici Elizabeti II:

"Ona je žena kojoj se izuzetno divim. Poseduje ogromnu istrajnost i divim se njenom dostojanstvu. Ljubitelj sam istorije i imam veliko poštovanje prema njoj. Ovo je divno, zaista volim tradiciju! Kakav trenutak".