da li se slažete?

PLJUŠTE KOMENTARI NA RAČUN KRALJICE LETICIJE: Obukla haljinu sa golim stomakom, šokirala sve prisutne! (FOTO)

Kraljica Leticija poznata je po svedenom, klasičnom stilu u kome nema mnogo prostora za eksperimente, ali ponekad i te kako iznenadi svetsku javnost hrabrim modnim izborima kakve nijedna druga kraljica ne bi napravila. Tako je bilo i danas, kada se Špankinja pojavila na obeležavanju Svetskog dana Crvenog krsta u Valeniji.

Objavljeno: 10.05.2022. 19:01h
Autor:
Foto: Profimedia

Lepa brineta začudila je sve prisutne kada se pojavila u upečatljivoj haljini u boji fuksije, u njenoj omiljenoj midi dužini, blagog A kroja i sa puf rukavima.

Reč je o komadu popularnog španskog brenda Cayro Woman čija je cena 62 evra, a Leticija se nikada ne libi da ponese i povoljne haljine, iako ih najčešće upotpuni dizajnerskim torbicama ili cipelama.

NE MARI ZA KOMENTARE, ONA MISLI DA JE MERILIN MONRO: Još jedan gaf Kim Kardašijan! (FOTO)

foto: Profimedia

Inače, ova kreacija dolazi u jednoj od najpopularnijih boja sezone - drečavo pink, pa je samim tim izrazito atraktivna i upadljiva, a tome doprinosi i činjenica da u predelu struka ima hrabar izraz koji je otkrio i malo gole kože španske kraljice.

Upravo je taj seksi detalj izazvao pažnju, s obzirom da bi se malo koja dama sa evropskog dvora usudila da ga iznese. No, po običaju Leticija je to uradila sa stilom i uz puno samopouzdanja.

PRVA DAMA FRANCUSKE PONELA NAJMOĆNIJE IZDANJE IKAD: O ovim cipelama mašta svaka žena! (FOTO)

foto: Profimedia

Ona je kombinaciju upotpunila salonkama od kroko kože i zlatnim minđušama, a glam efektu doprinele su i njene bogate lokne i ženstvena šminka.

Šta vi kažete, da li je španska kraljica preterala kada se odlučila za ovakav "bezobrazni" prorez na haljini?

Da li mislite da je ovakva hajina primerena jednoj kraljici?