BORBA SA ANKSIOZNOŠĆU

ĆERKA ČUVENOG GLUMAČKOG PARA: Popila sam kafu na prazan stomak, a onda je krenuo PAKAO!

Manekenka i glumica u usponu i ćerka bivšeg glumačkog para Aleka Boldvina i Kim Besindžer iskreno o mentalnim problemima.

Objavljeno: 09.03.2022. 09:33h
Autor:
Foto: Profimedia

Ajrlend Boldvin(26), ćerka holivudskog glumca Aleka Boldvina i glumice Kim Besindžer podelila je iskrenu objavu sa poda svog kupatila nakon napada anksioznosti.

Manekenka i glumica koja je otvoreno govorila o svojoj borbi sa anksioznošću postavila je dve fotografije na kojima se vidi kako sedi na podu svog kupatila i otkrila da je njen napad izazvan ispijanjem kafe, piše Daily Mail.

- Vreme napada anksioznosti- napisala je i nastavila:

- Jutros sam popila jednu šoljicu kafe na prazan stomak, što se pretvorilo u napad anksioznosti.

Trenutno ovo pišem sa poda u kupatilu. Obično sedim ovde ovako ili ležim u fetalnom položaju dok više ne mogu da plačem ili povratim.

Kafa je glavni iritator jednjaka i okidač refluksa što za mene dovodi do napada anksioznosti. Ako patite od anksioznosti kao ja, kafa nije vaš prijatelj.

Verovatno se pitate zašto sam je onda popila? Pa zato što sam blesava.

foto: Profimedia

Ovo što pišem otvoreno o svojim borbama pomaže mi da me to prođe.

U januaru je na Instagramu objavila da koristi aparat za merenje pritiska kako bi očitala otkucaje srca i krvni pritisak nakon što joj je dijagnostifikovana kardiofobija.

Inače, prema američkom udruženju psihijatarakofein može pogoršati simptome kod onih koji imaju predispozicije za anksioznost ili napade panike jer stimuliše aktivnost u simpatičkom nervnom sistemu.

(Stil.Kurir.rs)